måndag 31 mars 2008

Modell för studentklänningar.

Idag fotade vi för en reklamannons som skall var med i en tidning. Jag fick ha på mig jättefina studentklänningar. Fick tårar i ögonen. Tänk om jag hade varit sådär fin på min egen student. På min student hade jag fult hår och så regnade det HELA dagen.
Klänningarna jag har på mig kommer ifrån Ursulas här i Västerås. Där kan man båda köpa och hyra finkläder till bal, student och bröllop. Ja ni fattar.( Det ligger mitt emot gamla Spicey hot)
Här sätter jag på mig min första klänning i butiken.


Fina stenar där fram.


På med jackan. Nu skall vi gå vidare.


Vi knallar upp till Västerås slott. Där upp väntar fotograf-Max och hans flickvän Rebecca.Väl inne i slotten fick jag sitta i en trappa. Skulle se arg ut. (Attityd) Det var svårt. Gabriel menade på att jag skulle se ut som vanligt. Bitchig. Han är dum=(


Nästa klänning. Vi fortsätter att fotografera mig på lite olika ställen.


Max jobbar hårt.


Efteråt tog vi lite ploj-bidler utanför. Lite närbilder på mig. Tror en blev jättefin. Sedan tog vi även på mig och Gabbie tillsammans. Jag kommer lägga upp lite av resultaten här på bloggen.


När vi var klara drog vi in till stan och väntade på nästa fotograf. Nu skulle jag ta en bild till samma tidning där jag skall vara med i en panel i varje nummer.


Där står jag och ser dum ut.


Calle fotar utanför Arbetsförmedlingen-. Passar bra va? Haha
Bilden skulle vara streetbild. Avslappnad. Med jackan på. Jag kan lova att folk glodde.

Inför flytten imorgon

Inför flytten har vi varit och köpt lite saker. Imorgon är det dags. Då får vi nycklarna=)


Vi har varit på MIO och gjort värsta kapet. Vi har köpt:
Dubbelsäng och två nattduksbord till sovrummet.


En enklesäng till gästrummet.och det tillsammans gick på lite under 3000 kr. Sjukt nöjd!

Sedan var vi och kollade på plantagen. Gabriel och jag var trötta och satt mest i solstolar och lekte att vi var utomlands. När min syster gick förbi sa vi:- En öl tack. En öl här borta tack.

Sen filmade jag min syster och hon blev sjukt irriterad. Ni kan se filmen här hur hon springer runt inne på plantagen och jag efter. Mamma tycker vi är pinsamma och ryter ifrån.

lördag 29 mars 2008

Jag skall vara med i tidningen

Dagen började med att Gabriel och jag var hos doktorn. Sedan ringde min mobil och jag fick helt oväntat åka in till stan för att prova klänningar som jag skall ha på min till en plåtning. Skall vara en reklam i en tidning. Jag hade ingen BH på mig, var osminkad och hade fettigt hår. Kändes inte så kul att prova fina klännigar då=(


Gabriel i väntrummet.
Den här bilden är fin tycker jag. Ser så lugn ut, och kolla min hudfärg. Fin va?


Håll tummarna att bilderna blir bra. Det blir förmodlingen på Måndag. Min kille Gabbie skall följa med. Han får ta lite kort så ni får se hur det gick för mig=)
Puss på er

torsdag 27 mars 2008

Aldrig mer en Onsdag på Pluto

Säger jag nu i allafall. Jag var sugen på att gå ut och se människor i Onsdags, men jag gick INTE ut. Var hemma hos Liin och Henke istället och lekte med deras bebis.

Jag kollar vimmelbilderna idag och tänkter: Shit! Vilken tur att jag inte gick ut då. Skulle känna mig som 30 år och inte känna en kotte. Har jag blivit äldre eller har åldersgränsen sjunkit på Pluto?

Bilderna är inget illa menat utan jag har bara valt på måfå. Jag tar mig friheten att lägga ut dom på min blogg eftersom dom redan låg ute på plutos hemsida. Men om ni bli arga så skriv gärna i kommentarsfältet..(så sänker jag er) Be Bitch... skojarNu skall jag gå och sola...

Detta skulle lika gärna kunna vara Ferdik

Med sin skärmkeps och unga brudar.


Har hittat en bild från någon charter-sida. Jag tittar på bilden. Tänker: "det skulle lika gärna kunna vara Ferdik där i mitten" Där står han med sin skärmkeps med två yngre tjejer på var sida, som han på något mystiskt sätt lyckats ragga upp. Visserligen är killen i mitten ung, men Ferdik ser också ung ut trots hans höga ålder.

På Tisdag


På Tisdag flyttar vi! Jag och Gabriel. Jag är törstig. Är sugen på baileys nu igen. Kan bli det någon kväll. Tänk när vi bor ihop, då kan jag ta det där lilla glaset när jag är sugen på nåt sött. Undra om vi skall fira i helgen? Gabriel är bra på att fira...

onsdag 26 mars 2008

Äntligen har jag fått min låt! Tack Bosse

Det var en man, 47, i Skåne som nappade på min efterlysning angående låten. Han fixade den åt mig så nu har jag den på min dator. Jag tackar så mycket. Tack Bosse!

Studio54 på Pluto

I helgen var jag och gästade Pluto här i Västerås på deras Studio54-fest. Jag var inte utklädd för mina vänner är sååå tråkiga. Men en annan temafest. Älskar Temafester=)

Pluto har även införskaffat sig en digital gästlista. När man
kommer trycker vakten "oki" och personalen en trappa upp i kassan ser att man har anlänt. GLASSIGT!
Grattis Junior i Västerås, So you think you can danceGrattis vill jag säga till Junior och Mario från Västerås som vi idag kunde se på tv i "So you think you can dance. Båda två fick direktbiljetten till slutaudition.
På båda bilderna är Junior!
Jag funderar på att nästa gång vi ses på Café gränden skall Gabriel och jag ställa oss upp. Klappa händerna åt Junior. Ropa grattis för i nästa sekund bjuda på en tårtbit. Junior kommer hata oss! Haha

tisdag 25 mars 2008

So you think you can dance- Roland


Vad hände igår? Vem var Han? Killen som var 33 år med luggslingor som hängde ner i pannan. Han kom instormandes och hoppade upp och ner, kunde inte ens stå stilla när juryn pratade med honom. Han sa att Michael Jackson movesen som alla försöker lära sig, hade han klurat ut hur man gjorde. HAN KUNDE DOM!, sa han. Han hade energi som jag vet inte vad.. Han gick inte vidare.
Hans kommentar när han kom ut genom dörren var: "Jag dansade kanske lite i otakt för att komma med".Varför satsar 3-mobil på Eric Gadd?

Mobiloperatören 3 tar artisten Eric Gadd till sin hjälp när bolaget lanserar Sony Ericssons nya mobil W890. Hans senaste singel ”Tvåhundratusen” såldes bara genom 3 i början av mars, och nu kan vi ju se reklamen på tv varje dag. Inte blir jag sugen på att köpa W890 bara för att Eric Gadd är med. Hur tänkte 3 här? Trodde dom att fler mobiler skulle säljas genom att låta den nya singeln "tvåhundratusen" skråla ut ur mobilen. Hur tänkte dom?

Filmmisstag.

Jag har surfat runt och hittat bilder på misstag som syns i filmer. Även hittat ett klipp som är väldigt roligt. Här visas misstag efter misstag med text så man förstår vad man skall titta efter.BilderDen sista skriver jag förklaring till så man föstår. Tigern har bitit mannen i baken och då följde en bit av byxan med. Men hur kan tyget vara det samma som kalsongerna när det är de lila byxorna tigern bitit av?

lördag 22 mars 2008

Slutspelet i Hockey

Jag har fastnat för en låt så att jag blir tokig. Den visas på lite olika kanaler, tror det är kanal 5, Canal+ och kanal 9.. "Slutspelet till hockyn"-reklamen.

Nu har jag gjort efterforskingar och kommit fram till följande:  1. Låten har tydligen förekommit i en tysk komedi och ett flertal personer letar efter låten men har ännu inte hittat något.
  2. En annan version dock. Den heter Shout - Isley Brothers.
  3. Låten är med i filmen "Wedding Crashers" men är samma version som står ovan. Men är i filmen en remix som heter: The Isley Brothers - Shout (Matter Music Remix).
  4. Den som är med i reklamen heter: Solid Gold Soul - Hey (Baker/Marlo) Endast musikbibliotek BMG. Om en låt är med i ett musikbibliotek, menas det att den bara finns där och inte går att få tag på.
  5. Man kan dock lyssna på låten ifrån BMG musikbibliotek.


1. Gå in på http://www.unippm.se/


2. Skriv Solid Gold Soul i snabb sökning-rutan


3. Klicka på låt nummer 5 i listan som dyker upp.
Efterlysning!!!

Med vissa ljudprogram går det att spela in musiken från sidan, men det är inget jag kan göra så jag undrar om någon annan kan göra detta. Har något tillgång till ett sånt program..Jag tar ej på mig något ansvar då BMG kan bli sura på för att vi spelar av låten ( ;) )

torsdag 20 mars 2008

Vad skall dina barn heta?

Fann en rolig sida med tips på namn till ens barn. Gå in här.


På startsidan finns en rolig sak man kan leka med. Jag citerar:

"Detta är en namnslumpgenerator som föreslår namn utifrån vad föräldrarna heter. Ett enkelt och kul sätt att få namnförslag."

Marlene och gabriel blev: Flicka: Amira. Pojke: Anion.

"Kamikazekaniner"

När min vän Robin Ström fyllde 30 år var det stor fest. Han fick väldigt mycket presenter, men den finaste presenten fick han av mig så klart. Det var en bok som handlade om små gulliga kaniner som över all annat här på jorden bara ville ta sina liv. Dom försöker begå självmord på de mest brutala vis och använder sig av förfärliga men roliga metoder.

Det finns två böcker:"Kamikazekaniner", och Kamikazekaniner del 2: ännu mera död".


Författaren heter: Andy Riley.

Här följer lite exempel på bilder ur serieboken:
onsdag 19 mars 2008

Intervju


Idag har jag varit på en intervju för en ny tidning som kommer ut i Västerås. Den skall heta EGO och riktar sig till folk mellan 20-25 år. Tidningen skall handla om Västerås uteliv och vad som är på gång. I varje nummer finns det en panel som svarar på frågor. I den panelen finns människor som håller koll på läget och är rätt så coola. Jag är med i den panelen. Kommer även vara med i tidningen på annat vis längre fram i vår. Vad det är, får ni se då.

Jag tog med kameran för att ta kort på när jag intervjuades. Jag hade tömt minneskortet och laddat batterierna men sen glömde jag att kort. Kom på det efteråt, när intervjuaren hade gått. Typiskt!!

Nästa vecka är jag bokad inför en fotografering till min panelbild. Jag vet redan nu att bilden kommer att bli dålig och att jag får kommer få magsår så länge bilden syns i tidingen. Det vill säga ett halvår, ett år...om inte mer.


Varför ställer jag upp på saker som jag sedan kommer att få ångra?


Dansa som en robot...i silverhänder

Hittade grillvantar i silver när vi var på Ö&B. Dom såg metalliska ut. Det fick mig att vilja ta på mig dom och dansa. Dansa som en robot i mina silverhänder...


Därför kan det vara skönt att få mens.


  1. Det är förklaringen till varför min mage har svullnat upp och ser ut att innehålla tvillingar.

  2. Det är förklaringen till att jag har gått upp två kilo. Bang!

  3. Det är det jag skyller på till min pojkvän när jag varit dum:- Du vet igår när jag var så dum? Det var bara därför att jag skulle få mens.

  4. Det är förklaringen till att jag ätit som jag nyss blivit hemplockad från en öde ö. Kylskåpsdörren har fått oljas in för den skullen.

  5. Det förklaringar min sexlust = noll.

Så därför var det skönt att få mens imorse. Det var en lättnad. Allt som var fel på mig, skyllde jag bara på mensen.