måndag 10 mars 2008

Sonja blir struts

I helgen var vi bjudna på 10-års jubileum på Pluto här i Västerås. Festen på Pluto började kl 20:00 för endast personal och samarbetspartners med buffé, dryck och dans. Men eftersom vi var runt 20 st som gick ut så struntade jag och mina närmaste i det och dök inte upp förrän runt 24:00 istället. Live på scenen uppträdde Lazee som just kommit ut met låten Rock Away.
Jag, Josephine och Sonja stod längst fram och hoppade upp och ned.



På förfesten fick Sonja fnatt. Hon gjorde en min som hon döpt till strutsen. Hon hade tränat länge och var väldigt bra på denna min. Nu när jag tittar på mina bilder från kvällen så dyker Sonja upp här och där med sin strutsmin. Jag gillar Sonja när hon är så där busig.

Josephine och Sonja


Sonjas smyg-struts-bild


Niklas Fröjd och Struts-Sonja som hoppar in i ett hörn likt den där fågel i Kalle Ankas julafton.


Jag, Sonja och Josephine bakifrån när vi står framme vid scenen.

Lazee och Leslie uppträder.

Jag försöker få en fin bild på Mc efter krogen, men där står hon igen. Struts-Sonja.

16 kommentarer:

  1. heey i remember you!! hahah

    ville bara påpeka at du har satt upp en bild på leslie a.k.a Young stellanova inte lazee hahah =)

    hoppas altt är bra och att ni hade feeeeeeeeeeet kväll!

    Mvh Santiago
    www.myspace.com/Santiago86

    SvaraRadera
  2. Ja men hus skall jag veta? Det står tre killar på secen. En står i ett hörn och viftar på armarna. Sjunger inte, bara står där. De andra två sjunger ihop. Det står på inbjudan att Lazee skall skall uppträda. Hur skall jag då fatta att en av dem där tre killarna heter leslie. HUR?????
    Nu har jag ändrat. Hoppas du är nöjd nu!

    SvaraRadera
  3. Jaha så du är rasist? Du menar altså att alla negrer ser likadana ut? Jag tycker alla loftgångshus ser likadana ut.

    SvaraRadera
  4. Å justjaa. A.k.a är inget namn, utan en förkortning av "Also known as" Exempel: Fredrik aka Trosfuktaren, Marlene aka Malle osv.

    Nu orkar jag ej lära dig fler saker idag.

    SvaraRadera
  5. oj oj oj aggrissioner bli inte aggresiv. hehe

    jag bara påpekade tänkte om du ändå var på lazee's uppträdande kansek du sa ha lazee på bilden. och jag är den killen som bara stod i hörnet och vifta på armarna. om du kollade på andra sidan scenen hade du sett en likadan kille med likadan tshirt ;) vi representerar fantabolous vilket är lazee's företag, och jag är med på scen pga att jag ska "visas upp" så folk känner igen mig inför singel släpp ;)

    och tack jag är nöjd var inte mening och "Get at you" men kan va skönt för din skull och ha bild på lazee om det nu står at det ska vara lazee.för annars om någon vet hur lazee ser ut så ser dom en annan dude där..

    Ferdik är skön jag loovar haha

    SvaraRadera
  6. Santiago. Blir inte aggresiv på riktigt. Hoppas du förstod det. Men oj. vad det du. mitt nästa inlägg skulle handla om den där killen som stod och gjorde ingenting. Jag skulel lägga upp en film och skriva om att vi inte fattade något. Nu kankse jag struntar i det då. Vore elakt n'r du varit så snäll (till skillnad från den där gubb-fredrik)

    Hur hittade du hit? (bloggen)

    SvaraRadera
  7. Till ferdik. Jag sa aldrig att någon på scenen var svart. Nu råkade två vara det men inte den tredje. Altså drog du den slutsatsen själv. rasist-ferdik!!
    Och sluta klanka ner på loftgångshus. Du är bara avundsjuk. Du är iaf inte bjuden. Alla andra får komma men inte du. Så behåll ditt jävla fikabröd så kan du sitta där med tungt bröst när vi andra sitter på min loftgång och har trevligt! Ha!

    SvaraRadera
  8. =)

    yes it was me anledningen till att jag står där uppe e för att jag har en anledning till det jag ska hypa flippa och sen promota mig själv ;)
    och vilket sätt är bättre än att stå på scen med dom bästa =)

    hahah snubben som gjorde ingenting det e basicly vad jag gör faktiskt ingenting. men jag lever star life already and i aint even released my first single yet hahahah =P

    med tanke på att jag jobbar med lazee och fantabolous så kollar vi alltid runt på nätet efter saker och sen så var det någon tjej där på festen som var någon bloggare och jag försökte hitta hennes sida så kom jag in på din av ren slump jag kommer ihåg dig också för jag snackade med din kompis och försökte pull that brittish accent on me haha.. och sen så hälsa vi men sen försvann ni alla =S

    Hade ni kul då?

    SvaraRadera
  9. Läs inte hennes blogg!!! Om det är den jag tror det är...Haha

    Efter att ha läst din kommentar tre gången börjar jag förstå vad den handlar om. Det är mycket slang och lite engelska ord som pluppar in. Hahaha..
    Nice att tjäna pengar på att göra ingenting. men det såg rätt dumt ut. Den nadra illen i andra hörnet stod ju inte på scen precis. han stod med de nadra och tittade på...

    Jag tyckete det var kul när min kompis sedan kom fram och sa. Tja, så du raggar på alla tjejer ikväll. *vände och gick*

    Kram

    SvaraRadera
  10. hahaha okej jag läser aldrig bloggar det e första gången jag är inne på nåns blogg såhär.hahah

    jooo det e klart men meningen var att jag skulle stå likadant på andra sidan men fanns inte så mkt plats och gömma mig på då hade jag bara sätt mer rädd ut då är det bättre att jag står och flippar med dom.. hahah

    där har vi skillnaden att jag raggade på dig no lies, eller ragga o ragga flörta, men sen hämta folk till bordet och vara en väldigt social person som gillar och prata med allt o alla är en annan sak förstår du vad jag menar.

    ;)

    SvaraRadera
  11. Okej. Filmerna laddas upp på youtube nu. Håll utkik på denna sida. Lägger väl upp klippen eller klippet idag eller imorgon..
    Synd bara att kvaliten blir så dålig när man lägger upp dem på youtube.. Du är med lite gran där du står och hoppar i ditt hörn... haha

    SvaraRadera
  12. hahah okej jag ska hålla ett öga öppet.

    SvaraRadera
  13. I’m so naughty, I just mess some boy´s head up again whit my British accent …..sorry!!
    okej såg ni filmen …hahaha
    …jag kommer alltid med och min förstklassiga dans oxså …*yeah*

    SvaraRadera
  14. hahah don't worry J. i couldn't have started whit it to ;)

    har itne sett filmen är den på youtube? vad söker jag på..?

    just bust the moves only right thing to do.

    SvaraRadera
  15. Men Santiago. Filmerna ligger längre upp på bloggen under "plutos 10-års jubileum". Testa att trycka på de två gröna pilarna längst upp på skärmen *uppdatera* kanske har du fastnat på denna sida och inte ser när det kommer nya inlägg. men filmerna ligger längst upp ialla fall. Kram

    SvaraRadera
  16. haha jag kom inte ens ihåg att du tog en bild på mig på mc. vad söt jag är, tror att jag ska bli en struts på heltid.

    SvaraRadera