torsdag 27 mars 2008

Aldrig mer en Onsdag på Pluto

Säger jag nu i allafall. Jag var sugen på att gå ut och se människor i Onsdags, men jag gick INTE ut. Var hemma hos Liin och Henke istället och lekte med deras bebis.

Jag kollar vimmelbilderna idag och tänkter: Shit! Vilken tur att jag inte gick ut då. Skulle känna mig som 30 år och inte känna en kotte. Har jag blivit äldre eller har åldersgränsen sjunkit på Pluto?

Bilderna är inget illa menat utan jag har bara valt på måfå. Jag tar mig friheten att lägga ut dom på min blogg eftersom dom redan låg ute på plutos hemsida. Men om ni bli arga så skriv gärna i kommentarsfältet..(så sänker jag er) Be Bitch... skojar







Nu skall jag gå och sola...

5 kommentarer:

  1. Anledningen till att alla ser så unga ut på vimmelbilderna är att det i onsdags var studentpåskfesten på Pluto. Alltså var alla studenter, rättare sagt 18-19 år...

    SvaraRadera
  2. Där fick till och med jag svar på tal.

    SvaraRadera
  3. Om jag inte minns fel så har alltid onsdag vart 18 åringarnas krogdag? Åldern har inte sänkts, det är du som börjat gå ålderns stig mot hemmfru istället för partypingla (= Själva hade Tyko, Alex, Wiktor & jag en jävligt kul kväll ute (; !

    SvaraRadera
  4. André. kalla mig inte hemmafru. Ärligt. Det låter så hemskt.
    Kul att ni hade kul då... Det känns som om ni kommer blir som Ferdik när ni växer upp. Vara 31 men gilla 16:åringar.. Skärp er!! ;)

    SvaraRadera
  5. Lätt, Ferdik är kung (=

    SvaraRadera