fredag 7 mars 2014

Högskoledag på MDH


Det är mina studier som tar tid

Jag lever och mår bra.Vet att det var länge sedan jag skrev ett inlägg. Mina studier tar all min tid. Har inte suttit vid datorn alls.

Ni som tycker det är tråkigt med så lite uppdatering, ni kan ju följa mig på instagram: @marlenezufic

 

Har fått önskamål att skriva upp mina stider och studieteknink. Har ju följare som även de pluggar. Jag tyckte detta var en toppenide. När jag får tid ska jag göra detta. Absolut.

 

Just nu befinner jag mig i en så kallad tentaperiod. Det betyder att snart har jag två prov, så vi har precis börjar repetera kurserna och tränar som fan för att klara proven. Man glömmer ju bort, en aning,  det man lärt sig.

 

I tisdags var det högskoledag i Eskilstuna. Jag och min klasskamrat Frida var där innan den sattes igång. Jag hade bokat in en tid för rundvandring och för att få besöka salarna där några av de lektioner jag är intresserad av, kommer att hållas.

 

Jag har nu bestämd mig vad jag ska söka in till. Jag kommer söka 5 år, men har möjlighet att göra mitt examensarbete efter 3 år och sen hoppa av. Jag får känna efter då. Så långt kvar.

Igår var det högskoledag i Västerås på MDH. Basåret hade ett bord där vi bjöd på godis, kassar och dricksflaskor. Svarade på frågor och berättade vilket fantastiskt år detta är att välja. Jag skulle aldrig klara av att gå en ingenjörslinje utan att gå basåret först. Det är så klart jävligt tufft, pluggar ju jämt, inget studentliv så som fest och lekar. Men å så bra det är att gå. Vi har även haft turen att få så bra lärare detta år. Sånt spelar verkligen in.   


Kul att se hur informationen ser ut för basåret. Ett gäng ungdomar som ligger med sina huvudet i en ring på en gräsmatta. Min klass har då inte gjort så. Vi har inte dit att bilda en ring med våra huvuden;) Haha. Ni får ta del av mina skolbilder för att se hur verkligheten ser ut.

Kram på er
 
 

1 kommentar:

  1. Vad roligt! Vilket ingenjörsprogram är det du har tänkt att läsa?
    /Karin

    SvaraRadera