söndag 16 februari 2014

Statisktik över bloggen


Google har väldigt bra statistik över ens blogg. Jag har blogspot, (blogger), och det ägs av Google. Vad äger inte Google liksom? Haha.

Tyvärr, jag säger tyvärr för jag tycker det är tråkigt. Tyvärr så går inte statistiken att dela i ens sidomeny så den är synlig för er. Jag har ju en statistikräknare som jag fått tag på någonstans. Den räknar väldigt konstigt. Inte alls som Googles statistik. Googles är mycket högre.

Men jag tänkte dela med mig av lite rolig fakta över bloggen.

Statiskt över marlenezufic.blogspot.se

2014-02-14

·       marlenezufic.blogspot.se har funnits i 7 år.

·       Idag har jag skrivit 1375 inlägg sedan bloggen startades i november år 2007.

·       9467 kommentarer har skrivits på bloggen.

·       Många läsare kommer till bloggen via Google. Populära sökord är; marlene zufic, zufic, förlossning, gravid vecka 17, färga utväxt hemma.

·       Mina mest lästa inlägg är när jag skrivit om kändisar. Därefter är det inlägg som handlar om graviditet, bebis och tandställning.

·       Sidvyer senaste månaden är 34 124. Va roligt att så många klickar sig in här.

·       Sidvyer sedan bloggen startades är 1 349 000.

·       I januari 2012 hade jag min topp på bloggen. Det var precis efter att Antonio föddes.

 

Jag har lite frågor ni kanske vill svara på. Vad tycker ni mest om att läsa om? Något måste ju falla er i smaken då jag har så många besökare. Är det bilder på mig, mitt vardagsliv med barn och skola? Utflykter eller när jag pysslar och donar. Loppisfynd? Hunden? Eller är det att det är en mix av allt?

 

Jag har ju tusen saker jag vill dela med mig av men jag måste ju solla. Hinner inte sitta så mycket vid datorn jag kanske skulle vilja. Jag har smycket starka åsikter och ofta vill jag skriva vad jag tycker och tänker om saker men hinner inte. Åhh, va åsikter jag har. Hahaha.

8 kommentarer:

  1. Allt du skriver är intressant men tycker mest om när det är skönhetstips/tutorials, hår/ hudvård/smink, bilder från utflykter, loppisfynd, nostalgibilder - ex bilder från när du var liten eller gamla saker hos din farmor och filmer på gullungen förstås!

    SvaraRadera
  2. Tycker du borde göra videobloggar ibland, smink och hårtips. Om du hinner förstås :)

    SvaraRadera
  3. Jag skulle vilja läsa mer om matlagning, recept, vad Antonio äter. Jag har barn i samma ålder ungefär. Mina är 2år och 1år. Sen tycker jag om att läsa om fynd, pyssel, sminktips, utflykter, inredning och sånt :)

    SvaraRadera
  4. jag gillar allting men eftersom jag själv inte har barn så blir jag automatiskt mer intresserad av det andra. Hittade hit för jag googlade sminkning i våras och nu kikar jag in hela tiden. tycker du är grym på att sminka dig och önskar jag kunde det lika bra :D

    SvaraRadera
  5. Älskar bilder på dig och din vardag, smink/mode/hår (kul att du visar så mycket hur du fixar håret osv), men även tankar och funderingar kring moderskap eftersom jag själv har en liten pojke här hemma :) Du är såå vacker och en stor inspiration för mig som mamma :) kram Jenny

    SvaraRadera
  6. När du pysslar, gör om ett loppisfynd till något helt nytt. Gör-det-själv eller gör-om tips är riktigt kul att läsa, steg för steg!

    SvaraRadera
  7. Hej
    Jag har en fråga eller ja fler :) Fotar du allt hemma med systemkameran?? Jag hittar bara ett inlägg i bloggen då du visar och berättar om inställningar osv, finns det fler? Kan du göra några foto inlägg?
    Jag ska köpa en system kamera för jag vill kunna ta fina bilder på barnen och jag kan verklogen ingenting, men jag tycker att dina bilder i bloggen är fina så jag tänkte om du kunde bjuda på lite tips ??

    Mvh Michaela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Michaela: Jag tar de flesta bilder med systemkamera ja. Man ser ju ganska tydligt vilka som är tagna med mobiltelefonen.

      När jag är hemma,(innomhus) tar jag nästan alltid kort med blixt. En extern blixt man fäster uppe på kameran.
      Jag kör alltid manuell när jag är inne. Bestämmer ljus och allt sånt själv. När jag är ute däremot kör jag automat, uan blixt, för där ändras ljuset överallt och hela tiden så det blir svårt om jag för varje bild ska ställa in kameran så bilderna blir bra.

      Jag fotar mycket med mitt porträttobjektiv. Det gör att bakrunden blir suddig.

      Radera