fredag 14 februari 2014

Stort tack till Swsafe på kopparlunden Västerås


Jag har ju skrivit om mitt problem med dörrhandtaget på våran ytterdörr. Det visade ju sig att låsringen som ska sitta bakom plattan, runt dörrhandtaget var borta. Jag valde att vända mig till Swesafe som arbetar med lås och nycklar. Bättre det än att åka till Bauhaus. Jag hade med mig dörrhandtaget. Fick en ny låsring helt gratis. Pappa var här och satte fast den. Nästa problem uppkom ganska snart. När han skulle skruva tillbaka plattan så gick ena skruven bara runt och runt. Plattan satt glappt. Vi misstänkte att ”hatten” på utsidan av dörren var sönder i gängorna så jag åkte tillbaka till Swesafe. Fick världens bästa service av en tjej som trodde att den långa skruven var för lång så hon kapade av den.  Kom hem, skulle skruva fast den men då hände ingenting. Skruven gick bara runt och den fick inget grepp i ”hatten”. Skriven var nog för kort. Så åkte yttligare en gång, tredje gången gillt” tillbaka till Swesafe. Fick hjälp av samma trevliga tjej. Denna gång hade jag mätt tjockleken på dörren som var 7,5 cm. Hon gick och hämtade en ny skruv med tillhörande hatt. Helt gratis fick jag den. Och även en frukostmacka. Swesafe bjöd på frulle till sina kunder.

Nu har jag fixat dörren och detta har kostat mig 0 kr. Hur snälla är de inte på Swesafe!? Rekommenderar verkligen att ni åker dit om ni har problem med erat lås eller dörrhandtag. De ligger på Kopparlunden, precis innan viadukten till återbruket.

Jag ska kämpa vidare med fysik och matte som tyvärr inte har gått så bra denna vecka. Ikväll blir det middag hos vänner och vi firar alla hjärtansdag ihop. Imorgon blir det ner i gruvan i Sala. Ska packa kamera och ficklampor ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar