fredag 14 februari 2014

Får typ ångest av att jag tror jag kan hinna med så mycket

Jag planerar in en massa saker jag ska hinna med/dag. Oftast så planerar jag in för mycket och tiden räcker inte till. Då mår jag lite dåligt över att jag inte han med allt. Vill ligga i fas i skolan men det är ju saker privat också som ska hinnas med.

Dörrjäveln är inte lagad än. Fel på nån skruv så var iväg igår morse och fick den avkapat på Swesafe. Sen hem, gå ut med hunden, äta lite, slänga in en tvätt. Har sen suttit med fysiken i flera timmar, men den gick inte så bra. Gjorde klart de uppgifter på inlämningsuppgiften matte jag kunde, 2 st kan jag inte se de får vänta. Sen blev det inte så mycket mer idag. Känns inte alls som om jag fick något gjort.

Nu ska jag göra något jag tycker är kul så jag får nya krafter. Sitta lite vid datorn, dammsuga, hänga tvätt. Lite blandat med måsten och roligheter. Men jag blir ju glad av att det är städat här hemma så det är okej att städa.

 

Här är ett av plaggen jag köpte på Brödet och fiskarna. 15kr. Jag var ju skitsnygg iden. Trivdes jättebra.

Känns så konstigt att försöka snåla in på saker och sen åker man och tankar för flera 100 kr. Fick tanka innan jag lämnade Antonio på dagis. Fick liksom en tom tank i morse. Kul! Var rädd att inte komma fram, eller inte ända hem.

Gabbe säger: äsch, man kommer 6 mil på det här.

Det har han sagt i tre dagar. Någon gång är de där 6 milen slut. Hahaha. Men bensin, förlåt, diesel är ju viktigare än en ny tröja.
 

1 kommentar:

  1. Jag är precis som du i detta avseende! Tänkte fråga hur ni delar upp hemarbetet hos er, för jag upplever det som svårt för egen del när man är en sådan som nästan mår dåligt av att se det stökigt och inte kan låta bli att fixa och greja. Samtidigt vill man ju inte vara den som gör allt, tar alla initiativ och så vidare (känner jag) Jag har svårt att bli nöjd över det min man gör eftersom han gör det mesta halvdant och då är det bättre att jag gör det själv i de flesta fall, ändå är jag jämt irriterad för att han inte har samma ambitionsnivå :/

    SvaraRadera