torsdag 27 mars 2014

Promenad i solskenet


Idag har jag varit i skolan och anmält mig till skolan. Asså jag går ju basåret nu, men sen ska jag börja ett program. Så fått hjälp med det idag. Tog med syster för jag är så yr och dålig, och var rädd att svimma på vägen. Hade en helvetes natt med många hortnsattacker. Även två st nu på morgonen. Men sen gick det okej att vara ute.

När vi kom hem från skolan gick vi en promenad med Hiro. Var ju strålande sol idag. Så skönt att kunna stå på benen och vara ute lite. Behövde nåt i magen så det blev lite Cola. Bara ätit cola, choklad och ostbollar nu när jag varit sjuk. Det konstiga är att kilorna rasar. Hahaha.

4 kommentarer:

  1. vad har hänt med din handled?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har väldiga problem med min arm, handled, axel och nacke. Hela min vänstra sida är åt skogen. Även mitt vänstra huvud, så säger man inte men min vänstra sida av huvudet, som gör ont och det där jag har hortons. Jag har i perioder när jag har som ondast i armen och allt, en tajt dra-på-grej som ökar blidcirkulationen. Sen olika handskar som värmer och även den ökar cirkulationen. Jag har även ett svart skydd jag bär ibland för tummen. Jag brukar smörja med liniment på nacken, axeln och hela armen. Sen på med bandaget. Jag skulle kunna fota grejerna och lägga upp på bloggen?

      Just nu har jag jätteont och har som sagt varit sängliggandes en länge tid. Hade lite feber en dag och sen kräktes jag. Är mycket yr och blir helt utmattad när jag anstränger mig. Men idag klarade jag att gå ut så jag hoppas det vänder nu:)

      Radera
  2. Tycker så synd om dig, så orättvist att du skall behöva ha detta. Hoppas att det vänder snart! Jag har själv kronisk smärta i min högra axel/skuldra och ut i armen så jag förstår dig. I mitt fall är det en nerv som är i kläm i min skuldra som jag förhoppningsvis skall få opererat snart. Lika fin och fräsch är du ju som vanligt iallafall, det har smärtan inte rått på. Du har en jättemysig och trivsam blogg!

    SvaraRadera
  3. Hej hur gick du tillväga att gå ned i vikt???? Sen graviditeten ser du väldigt Smal ut. Äter något speciellt?? Tränar??? Min vikt står still.

    SvaraRadera