söndag 9 mars 2014

Solnedgång en vacker vårdag

Idag var det vår. Jag skulle plugga men i och med att Gabbe är så dålig så var jag hemma och fixade en massa istället. Jag tvättade upp all tvätt, rensade kylen, bäddanytt, dammsög m.m.

Mot kvällen besökte jag mamma för hon hade gäster. Drack lite kaffe och åt tårta. Antonio hade så mycket spring i benen, så jag tog med mig syster och Antonio till vattnet där vi gick lite. Han såg en lekpark och ville gå dit så vi tillbringade solnedgången i lekparken.

Sen handlade vi lite på Lidl. Åkte och släppte av syster och sen hem och laga soppa till Gabriel som inte kan öppna munnen. Så nu har hela familjen ätit min soppa vid bordet. Antonio tyckte den var jättegod.
Jag har tankat mig själv med energi idag genom att göra något JAG tycker är kul. Men imorgon är det skola som vanligt. Kram och god natt.

3 kommentarer:

  1. Wow va fina bilder! Skulle blir sååå glad om du ville berätta vart du köpt din super-fina jacka! Tack för en härligt blogg! Mvh linnea

    SvaraRadera
    Svar
    1. Linnea: min superfina jacka köpte jag på Zara när vi var i Stockholm december 2012. Alltså förra vintern med andra år:)

      Radera
  2. Du har nog världens finaste son. Han är så fin och ser så god ut. Kram Maria

    SvaraRadera