torsdag 20 mars 2014

Hortons, smärta och panik

Mår så otroligt dåligt. Började med kraftig smärta i nacke, axel och arm. Sen fick jag en attack i huvudet men trodde det var för att jag hade så ont. Men nu har jag haft yttligare två och det är illa nu. Så konstigt då sjudomen brukar komma vartannat år. Sist jag var sjuk var i sep-okt 2013. Nyligen med andra ord. Idag har jag varit på sjukhuset och fått behandling för smärtan. Massa sprutor blev det. Även en ny medicin. Vi hade samtal över hur dåligt jag mådde och att jag vill må bra. Jag skall i alla fall ta kontakt med familjeläkaren och begära en remiss för att kolla upp nåt med handen.

Sen har jag idag haft kontakt med Lugnmottagningen. Hade recept på 10 liter syrgas gällande hortonsattackerna, men jag ville inte ha 10 liter. Fanns inte 4 liter, och 2 var tydligen för lite, så fick 5 liter på recept. Har ringt till apoteket och jag missade deras utkörning så det får bli akut utkörning a la 2000 kr för en sån. 300 kr frakt, 200 kr engångssumma, 2 kr/dag.

Tur jag kom upp i frikort så det inte blev så dyrt. Hade aldrig kunnat lägga ut de där pengarna poff pang. Sen kostade läkaren 320 kr, men Gabriels mamma gick in med 300 kr där.

Hoppas att medicinerna jag fick idag går på frikortet. Blev så mycket denna månad jag inte räknade med. Hade även glömt ny kurslitteratur.

Nu kommer snart AGA med min syrgas. Jag hoppas den kommer hjälpa mig i mina attacker.


2 kommentarer:

  1. Huvva.. lider verkligen med dig. Så orättvist. Kramar från mig och Elton ♥♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för kramar och hjärtan. Önskar jag kunde må bra. Vill bara bli frisk och pigg. Vill gå på loppiset imorgon och önskar att jag blir så pass bra över natten så jag kan åka. Sen har jag prov på måndag som jag måste göra. Har gett allt för detta prov. Jag vet att jag skulle klara det fint om jag mådde bra. Så nu måste jag bli bättre imorgon!!!

      Radera