torsdag 27 mars 2014

Beställt kläder från aliexpress

Varit och hämtat ut lite paket. För länge sedan beställde jag nya kläder, vilket jag verkligen behövde, från aliexpress. Detta var innan jag blev sjuk och innan jag köpte skolböcker. Altså innan jag var sjukt utan pengar. Så ni inte tror jag shoppar kläder när jag måste betala läkarbesök, mediciner, syrgas, frakt och böcker. Jag är inget fall för lyxfällan;)

 

Några plagg var inte alls som på bilderna, nåt var det hål i så jag fick sy. Men det är ju väldigt billigt så gjorde inte så mycket. Har i alla fall kontaktat de säljare där kläderna haft fläck eller hål.

Mest nöjd är jag över den rosa tröjan med musse på och väskan från Mango.

Halsbanden har jag inte provat till någon outfit än.  Har här fotat mina beställningar och under är bilderna som fick mig att köpa det. Vissa stämmer så där va. Kavajen från Zara Woman är ganska kort. Nästan lite liten. Jag trodde det mer skulle vara som H&M:s basic kavaj så jag tog minsta storleken. Men det blir nog bra ska ni se.
Har haft på mig denna tröja idag. Den är inte alls så lång på mig, som den är på bilderna. Men man måste tänka på att modellerna är så mycket kortare än oss ”svenskar”.


 
Här är kavajen. Kortare i verkligheten. Jag valde som sagt minsta storleken.


 
Två toppar. Den med döskallen var lite liten. Undra om den krymper i tvätten? Då är den körd. Den andra var okej. Snyggare på bilden, men jag skall nog kunna bära upp den snyggt. Tänkte i sommar på någon fest eller dop. Kommer passa bra. 
Väskan är jättefin. Riktigt nöjd är jag med den. Även de två tröjorna var bra. Ägde ingen kofta att bara slänga på sig. Matchar ju till allt så jag köpte två faktiskt. Bra att ha i garderoben. Tror de kostade 30kr/st.

 
Två halsband. Ett sånt där tajt som är så poppis nu. Ni kanske känner igen det? Många bloggare har sånt, eller säljer i sin webshop. Antagligen kommer de från aliexpress från början. Det är i plast med guldfärg på. Det andra är ett längre. Tycker om längre halsband. Piggar upp vilken svart outfit som helst.

 

6 kommentarer:

 1. Kan inte Gabriel ta hand om sitt egna barn? Eftersom Antonio är hos dina föräldrar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Asså han jobbar ju. Och först skulle Antonio sova hos mormor söndag till måndag och tisdag till onsdag pga mina tentor och att jag måste få sova en hel natt + blir stressigt att gå till dagis. Men det blev fler nätter pga min sjukdom. Antonio kom hem igår och Gabriel lämnar och hämtar på dagis. Han kommer senare till jobbet.

   Så nu är underbara hemma igen. :)

   Radera
 2. Åååh såg nu att de hade söta barnkläder,ska nog beställa. Måste man betala direkt???man kan typ inte köra på faktura????
  Hurmlänge väntade du på frakten???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym om betala på aliexpress: Man betalar när man har lust. Varorna ligger i din inkorg. Man betalar direkt med sitt visakort. Varorna fraktas från ex kona så det tar kanske 3 veckor. Sen när man fått varorna ska man gå in och klicka på att man mottagit den. Sen skriva en kommentar. Är det fläck eller hål i tröjan så kan man kontakta säljaren.

   Jag väntar ännu mer kläder men är så sjuk så har inte ens hämtat posten.

   Radera
 3. Hejsan =) Hur tycker du storlekarna är på kläderna, som svenska eller är dom små i storleken? Jag blev sugen att beställa :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Storlek på kläderna: jag går på cm. Finns alltid en tabell där de skriver storlek med alla mått efter. Jag har mätt runt bröst, längd på armarna, midja m.m.

   Tyvärr stämmer inte måtten alltid så bra. Har tre plagg som är för små. Bla En jättefin vit långärmad tröja med en uggla på. En sjukt snygg topp med spets och döskalle på. Tänkte lägga ut dem på bloggen först för då slipper jag betala 30kr/annons på blocket. Men alla andra kläder har passat. Köp en storlek större annars.
   Alla kläder som varit one size har passat och de brukar vara typ en medium som sitter bra på mig.

   Med andra ord har jag beställt kläder i både s, m och l, beroende på vilka mått det står i tabellen.

   Radera