söndag 31 oktober 2010

Halloweenfesten 2010

Hej alla läsare och hej alla ni som kikar in här för att ni är nyfikna på hur min fest gick igår.
Festen gick bra och jag är för första gången helt nöjd med hur det gick att vara värdinna. Tror jag fick ALLA gäster att må bra och trivas. Försökte mingla och dansa med alla. Hälsa folk välkomna och ställa in deras dricka i kylen. Alla var utklädda och vissa hade verkligen lagt både tid och pengar på smink och outfit.
Senare gick vi ut på krogen och vi lyckades till stor del hålla ihop hela gänget. Min vän Dennis vann en tävling på krogen om bäst utklädnad. är så glad att han van, att någon från min fest kammade hem förstapris=)
Här kommer lite bilder från gårdagen.

Jag och min syster. Båda makeuperna är gjorde av mig. Undrar ni om någon färg eller så, är det bara att fråga i kommentarsfältet.
Här är Dennis som vann. Han var självmordsbombare och hade gjort allting själv med hjälp av fantasi, tejp och sladdar.
Sen gick vi som sagt ut på krogen och där fanns det massa fina killar och tjejer som klätt ut sig. Blev så glad att se att så många ansträngt sig. Vissa hade verkligen lagt manken till och ni ska veta att jag tyckte att alla ni som var utklädda var jättesnygga!! Hoppas alla hade en trevlig Halloween igår!
Kram på er.

fredag 29 oktober 2010

Videoblogg : Shopping på stan

Var på stan idag och shoppade lösögonfransar till Halloweenfesten. Köpte även två bälten på H&M, massa smink från MakeUpStore och en orange duk till festen.

Dagens outfit.Strumpbyxor: Lindex, T-shirt: Charmant, stockholm, Bälte & Örhängen: Gina tricot, Make up: Jag själv

torsdag 28 oktober 2010

Backstagebilder från fotningen igår.
Hon som sminkar mig på bilderna heter Denise Dayan och han som tar lite bakstagebilder heter Armand Dommer.

Fotades igår

Igår åkte jag till Stockholm för en fotning. Makeupartisten Deneise Dayan sminkade mig för en plåtning med extrem sminkning. Jag skulle vara som en docka. Efter det sminkades jag om med en lite mer naturlig "krogen"sminkning och fotades med de kläder jag ville. Jag hade med mig alla kläder hemifrån samt lite tillbehör. Bilderna vet jag inte när jag får men jag kan säga att ni kommer märka när de kommer=) Ska ju göra om lite på bloggen är det tänkt.
Bilder från sminkningen kommer senare.

onsdag 27 oktober 2010

Ny header?

Nu rådfrågar jag er? Har tänkt på detta länge nu… Min header? Är den tråkig? Ska jag byta? Kanske ha bild på mig själv? Sen bilderna i högra hörnet är ju lite gamla. Kanske ska lägga in lite nya högst upp? Vad tycker ni? Jag blir inte ledsen, utan vill veta allt om vad ni tycker jag ska göra.


Videoblogg från lördagsnatten.

Efter mycket positiv respons på mina videobloggar kommer här ny. Efter några kommentarer om att mina videobloggar skall vara roligare så bjuder jag på lite snuttar ifrån lördagsnatten.
.
Innan ni kommenterar vill jag ta upp lite saker som händer med mig när jag dricker alkohol. Nu pratar vi inga kopiösa mängder utan vi pratar 2-4 öl. Detta är saker jag är helt medveten om men kan bara inte rå för det.

1. Mitt tonläge ändras när jag pratar och jag går upp i falsett.

2. Jag får väldigt konstig dialekt. Detta vet jag inte alls vad det beror på.

3. När det gäller till att dansa så dansar jag nästan på den kompis jag dansar med. Det där svenska halvmeters-avståndet man ska ha till folk försvinner, och jag tror att det är en halv decimeter som gäller.


Nu vill jag ha lite kommentarer!! Var denna video roligare? Gillar ni den så kanske jag filmar lördagens fest å=)

måndag 25 oktober 2010

Städat i 11 timmar nu.

Från 13:00 till 23:40 har jag städat!!!!Det började ju med den där bikinirensningen och att jag tvättade ALL tvätt. Idag började jag med att rensa bort öl/cider burkar, pizzakartonger och annat som en fest medför. Sen fortsatte det med att att damsuga damma och plocka undan allt som låg framme. Det var efter det som allt gick över styr.
Jag drog ut alla handukar ur skåpet och slängde hälften. Vafan, vi andänder ju ändå inte alla. Rullade fint ihop dom jag ville ha kvar .
Gick på som en tornado och fortsatte in i sovrummet och sorterade alla lakan, örngått och påslakan. Gick in i Gabriels garderober och tog bort en massa kläder som han inte använde. Hälften till brödet och fiskarna eller dylikt, och hälften till ett loppis jag ska ha snart.Vid det här laget var kl 17:00 och jag gick vidare till garderoberna i hallen och drog ut allt. Slängas, sparas, loppis. Herre min skapare va sorterat allt blev. Nu har jag stenkoll på ALLT! Jackor, halsdukar, sjalar, vantar, kepsar, skor skor och skor. Jag har en del kläder m.m. och jag måste medge att det mesta i alla garderober är mitt. Jag äger inte en vinterjacka utan 4 st nyköpta som jag använder just nu.
På kvällen kom det hit folk för det var nån slags fotboll på tv. Jag gick in i "mitt" rum och rensade kläder jag ville spara, lägga undan och sen loppis då. Det jag la undan la jag i vakumpåsar så bara där sparade jag lite plats. Vakumpåsar is the shit.
Blev tre stora kassar kläder till loppisen. Tänkte sälja plaggen för 20kr eller 10 kr.
När klockan blev 22:00 gick jag in för mina smyckeslådor. Har två stora lådor i byrån där jag har fiskelådor med smycken i alla fack. Det var överfullt av smycken som jag tröttnat på, så det blev en stor påse som jag ska ta till loppisen. När smyckeslådorna nästan ekade tomma gick jag vidare på annat smått och gott jag inte ville ha kvar. Längtar till loppisen då jag bara får sälja av allt. Nu känns det jättebra då jag vet att i varje garderob döljer sig saker jag använder, allt är lätt att komma åt och jag har stenkoll på vart allting ligger.


Här är massa kläder som låg längst upp i garderoben som jag ej använder. Den delade jag upp i två högar; lägga unan och loppis. Alla kläder jag la undan pressade jag in i en vakumpåse och därefetr pressade jag ut all luft. Se så lite plats det tar.

Här har jag rensat i mina två smyckeslådor. Blev så tomt!!!

Håraccessoarerna är nu lätta att välja bland. Även solglasögonen gick en egen liten låda=)

Se så prydligt det är i garderoben nu.

Garderoben i hallen har aldrig varit så här fin.

Sjalar och två halsdukar längst upp. De andra jalsdukarna ligger i en box och sen hänger några framme så klart. Under sjalarna ligger lite skor och längst ner diverse textilier såsom kökshandukar, panelgardiner och dukar.

Halsdukarna fick en box från IKEA och mössor och vantar vick en platta öl att vila i.

Mina krämer står nu synligt i badrumsskåpet så att jag ska använda dom varje dag. Innan har de stått lite här och var och då är det väldigt lätt att det blir gammalt och bortglömt. Andra kortet är på mitt smink. Har rensat upp och slängt jättemycket.

Här är handukarna. Prydligt va? Sen att ha sminket sorterat gör att jag inte går och köper dubbelt av saker.
Vilken dag. Shit va jag har hållt på! vad går jag på?! ;) Hahahaha.
Ni kan nog gissa hur förrådet ser ut? Kan kanske fota det imorgon.
God natt säger en Marlene som är uppe i varv=)