söndag 31 oktober 2010

Halloweenfesten 2010

Hej alla läsare och hej alla ni som kikar in här för att ni är nyfikna på hur min fest gick igår.
Festen gick bra och jag är för första gången helt nöjd med hur det gick att vara värdinna. Tror jag fick ALLA gäster att må bra och trivas. Försökte mingla och dansa med alla. Hälsa folk välkomna och ställa in deras dricka i kylen. Alla var utklädda och vissa hade verkligen lagt både tid och pengar på smink och outfit.
Senare gick vi ut på krogen och vi lyckades till stor del hålla ihop hela gänget. Min vän Dennis vann en tävling på krogen om bäst utklädnad. är så glad att han van, att någon från min fest kammade hem förstapris=)
Här kommer lite bilder från gårdagen.

Jag och min syster. Båda makeuperna är gjorde av mig. Undrar ni om någon färg eller så, är det bara att fråga i kommentarsfältet.
Här är Dennis som vann. Han var självmordsbombare och hade gjort allting själv med hjälp av fantasi, tejp och sladdar.




Sen gick vi som sagt ut på krogen och där fanns det massa fina killar och tjejer som klätt ut sig. Blev så glad att se att så många ansträngt sig. Vissa hade verkligen lagt manken till och ni ska veta att jag tyckte att alla ni som var utklädda var jättesnygga!! Hoppas alla hade en trevlig Halloween igår!
Kram på er.

3 kommentarer:

  1. Ja det samma. Ni såg ut att ha skoj, de hade vi med. mihihi ;P

    SvaraRadera
  2. Oj, tack så mycket för alla fina kommentarer! Då ska vi se, vad va det nu du ville ha svar på..Det Vita som jag har använt längst in vid ögonvrån är bara en vanlig vit kajal från typ maxfactor. De turkosa "fyrkanterna i pannan har jag gjort genom att skapa mönster med vanlig tejp och sen målat med en eyedust över alltihop. De röda "snirklarna" är bara vanlig ögonskugga som jag har lagt på med fuktad pensel :) Hoppas att jag inte har glömt något nu haha :)

    SvaraRadera
  3. Your dress was really beautifull, you know how to be glamourouse.

    SvaraRadera