söndag 10 oktober 2010

Bilder från Hiros 1-årskalas!


Här förbereder jag dukning och sen så klart godispåsar till barnen att ta med hem.

Det var många som kom på kalaset. Vi bjöd på olika sortes bröd med alla tänkbara pålägg så som mortadella, salami, rökt skinka. Det fanns fetaost, oliver, inlagd gurka, kräftor och räkor. Tårta, rulltårta, munkar, muffins, olika sortes kakor, russin, chips, godis. Olika sortes juicer och te och så klart kaffe till allt sött. Ja, allt ni kan tänka er fanns på det där bordet och många fick med sig lite smått och gott hem för inte kunde väl vi äta upp allt det där heller=)
.
Jag hade dukat med långbord och när gästerna kom fick alla plocka hur dom ville, äta när dom kände för det. Inte att alla måste sitta och sen ska alla äta samtidigt. Nej, här fick man göra som man ville. Det fanns massa ballonger och dukningen var underbar. En mamma fick ångest och sa att hon måste skäpa till sig när det gäller hennes barns kalas för hon tyckte det jag gjort var så underbart fint.

De små så vovvarna fick massa falukorv att smaska på. Sen i present fick Hiro hundchoklad, godis,grisknorrar och annat gott, och det delade han så klart med sig av under kalaset så hans två kompisar fick smaka.



Kalaset blev över mina förväntningar och jag tror Hiro hade jättekul med alla vovvar och barn och alla hans käraste. Det var så roligt när han öppnade paket och till slut fattade att alla paket var hans. När en annan hund kom nära morrade han och en gång rök dom faktiskt ihop. För det var hans saker. Haha
.
Här är en liten film om när Hiro öppnar paket. Jag öppnar så klart, men han är helt med på att det är till honom. Nyfiken han var. Hehe. Han blev glad över alla saker tror jag. I filmen får han en stor mjuk muschabelly som låter roligt när man trycker på magen.

4 kommentarer:

  1. Varma gratulationer till söta lilla Hiro på hans ettårsdag så här i efterskott

    Önskar Hiros Mamma Maya och hennes matte & husse

    SvaraRadera
  2. Åh vilket fint kalas- nu blev Killer jätteledsen :( Han ville också komma. Men stort grattis i efterskott från oss alla tre :))

    Massa kramkalas

    SvaraRadera
  3. Du är en sjuk människa som anordnar ett seriöst kalas för din hund som kommer att dö om 7år.

    SvaraRadera
  4. Varför då ha kalas för någon.
    Minst för en åttio-åring som ändå skall dö snart o fan vet hur länge vi lever så varför ha kalas!?
    Se detta som en liten kul grej som innebär att få träffas o umgås.

    SvaraRadera