måndag 4 oktober 2010

Var ju i Stockholm i torsdags och shoppade


Hade med mig morötter i en påse som jag åt på tåget... Inte alls mobbat.

Mums mums.
.
Shoppade 5 nya partytoppar, en ny vintertröja, smycket, sjalar m.m. Skulle även köpa en pälsjacka men när jag hade betalat och väntade på kvittot så jag ett skitstort hål i jackan. Jag sa till i kassan att jag inte ville ha den längre och att hon fick sätta in pengarna på kortet igen. Synd bara att det var en fi..a som stod i kassan. Hon ba:
- Nej, du får ett tillgodokvitto att handla något annat för.
-Men jag vill inte ha jackan. Ge mig mina pengar!
- Det går inte. Systemet säger ifrån.
- Jag bor inte i den här staden. Jag har inte ens fått kvittot än. Synd att jag han slå koden, tur att jag såg hålet.
- Men sånna är reglerna.
Sen blev det liv. Jag var flyförbannad så hon fick hämta sin chef och det gick hur bra som helst. Jag fick tillbaka pengarna. Hon stod där och skämdes och sa jaha, kan man göra så. Jaha.
Hon var så otrevlig och dum så jag är än idag irriterad på henne.
.
Hittade en annan jacka på Kappahl som jag ville ha men den fanns ej i minsta storleken. Fick bra service och hon i kassan kollade i datorn och jackan visade sig vara slut i HELA Stockholm. Vi kollade Västerås och där fanns en kvar i Skrapangallerian. Ringde och la undan den på en gång och köpte den nästa dag=)

2 kommentarer:

  1. Bra att du stod på dig och var envis! Rätt ska vara rätt!

    SvaraRadera
  2. Kom igen. Jag fic k igenom min näve i hålet. Det var inte ens något att diskutera om. Glömde tillägga att hon sa. Kanske du kan få den billigare eftersom det är hål i den. du kan ju sy?

    SY!!?? Då ska man lämna till skräddare och det kostar ju massa! Ge billigare gick tydligen (få en del av pengarna tillbaka), men att få alla pengar tillbaka då sa systemet på datorn ifrån??

    man undrar ju.

    SvaraRadera