onsdag 27 oktober 2010

Videoblogg från lördagsnatten.

Efter mycket positiv respons på mina videobloggar kommer här ny. Efter några kommentarer om att mina videobloggar skall vara roligare så bjuder jag på lite snuttar ifrån lördagsnatten.
.
Innan ni kommenterar vill jag ta upp lite saker som händer med mig när jag dricker alkohol. Nu pratar vi inga kopiösa mängder utan vi pratar 2-4 öl. Detta är saker jag är helt medveten om men kan bara inte rå för det.

1. Mitt tonläge ändras när jag pratar och jag går upp i falsett.

2. Jag får väldigt konstig dialekt. Detta vet jag inte alls vad det beror på.

3. När det gäller till att dansa så dansar jag nästan på den kompis jag dansar med. Det där svenska halvmeters-avståndet man ska ha till folk försvinner, och jag tror att det är en halv decimeter som gäller.


Nu vill jag ha lite kommentarer!! Var denna video roligare? Gillar ni den så kanske jag filmar lördagens fest å=)

2 kommentarer:

  1. det var kul att se dig spela gitarr. annars så kan lätt sådana där festfilmer kännas lite löjliga, med allt skrik och så. man vet hur kul man har det själv där, men när någon annan kollar så är det inte samma grej. roligt du bjuder på dig iaf.
    det skulle vara trevligt med en video där du svarar på frågor om dig själv kanske. namn, ålder, bor, förhållande, arbete/skola, favoritmat, färg, smink, var du handlar kläder, hur vardagen oftast är, drömmar... ja du förstår.

    SvaraRadera
  2. Ni verkar ha haft en skit kul kväll =)
    Du e så duktig på videoblogga..Kul när du klipper ihop dom så där =)

    SvaraRadera