tisdag 19 oktober 2010

Videobloggar när jag har bikinirensning

Tog tag i den där överfulla bikinilådan idag. Blev 4 st som jag behöll, restan skall packas i vakumpåsar för att få vila i förrådet. Vissa har jag tröttnat på, är för små eller sitter inga bra på mig.

Gabbe gör intro till denna film. Han presenterar mig som Mali. Det blir lite fel bara...

Nu kanske ni tycker det här var jättetråkigt?? Eller så gillade ni videobloggen. Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni tycker. Gillar ni det så gör jag gärna fler för jag skäms inte alls framför kameran, och kan göra flera videos och lägga ut.

6 kommentarer:

  1. Sjukt besviken! Här sitter jag i tror att jag ska få se dig i bikini.... :(

    SvaraRadera
  2. Jag ska absolut fota tavlan! Ska till svärfamiljen i helgen så nästa vecka får du bilden :) Lustigt värre! Var kommer du ifrån förresten? Kollade videobloggenn och tänkte på dialekten.

    SvaraRadera
  3. Fortsätt! Sen skulle det vara kul och se videos på Hiro, han är så söt! :)

    SvaraRadera
  4. Hemligt: Ditt namn är blått men verkar ej vara länkat till något. Försökt att klicka på namenet men inget ploppar upp...

    Trodde du hatt jag skulle prova över 50 st bikini. Va jobbigt!! hahaha. Räckte med att veta att jag ej använder dom, då rök de.

    SvaraRadera
  5. Du är ur gullig.. Har precis flyttat ifrån Västerås, om jag hade hittat dig tidigare hade jag plingat på din dörr och berätatt vilken söt tjeja du är. verkar hur go som hellst =)

    SvaraRadera
  6. Rebecca: Hahaha. Va fint sagt!! Jag hade blivit superglad över det=) Kram

    SvaraRadera