onsdag 13 oktober 2010

Ett felskick kan göra stor skada

Ni vet felsms.com.
Har faktiskt inte varit in där och kollat förrns igår och det var en riktigt rolig sida/blogg. Mycket om otrohet, där folk skickat sms till sin partner istället för sin kk, och på så vis försagt sig om att de är otrogna. Även många fel sms där folk ska skicka till sin vän men blir till killen de dejtar. Eller lite taskiga sms vad de tycker om någon tjej i klassen och så råkar det komma till just den tjejen.
.
Efter att jag läst alla sms insåg jag att det är vanligt att folk råkar skicka både det ena och det andra till sin lärare eller till sin chef. Jag satt i över en timme och bara läste och skrattade. Jag låg i sängen mitt i natten och skrattade högt för mig själv.
.
De sms som jag skrattade mest åt var de helt oskyldiga som detta sms. Så fel det kan bli!!!!

Fatta va fel det blev. Jag hade fått panik. Vad ska man svara? "Skickade fel"? Så klart i helvetet det kom fel!
Och sen svaret som den rullstolsburna skrev: "Vad menar du"?
Jag blir ledsen, personen i sig låter sårad. Fast på något vis så skrattar jag varje gång jag läser detta för på något vis, även fast jag känner samtidigt känner empati, så är det roligt. Just för att det var så oskyldigt sms och ett felskick gjorde stor skada. Var det tvunget att komma till någon som satt i rullstol lixom? Vad är oddsen?!!!!
.
Hade velat hört förklaringen till bildläraren Anders efter det här smset.
.

Ja just det: Va fan! Här anser jag att det är varje människas skyldighet att skicka tillbaka: "Du har skickat lite fel tror jag, ingen skada skedd".
.

Byta skola???!! Eller hitta på en väldigt bra bortförklaring.
.

"Varför berättar du det"? Hahahahaha!
..
Finns något för alla på denna sida så att man kan få sig ett gott skratt. Hittar ni någon hysteriskt rolig så skriv i kommentarsfältet!

1 kommentar: