onsdag 20 oktober 2010

Jag har inga talangfulla vänner!

Såg på nätet idag att det skall anordnas talangjakt här i Västerås. Man kan vinna 10 000 skr i resecheck och det passar bra då jag skall resa till både Gran Canaria och Italien. Det finns ett problem; Vad kan jag? Jag kan inte sjunga säger mamma, jag kan inte steppa säger Gabriel. Sen vad jag anser är en annan sak. Kanske jag kan lära Hiro nåt kul. Buktala med hunden??
.
Jag tänkte att jag skulle tipsa en vän, sen kunde jag och några andra vara där och heja på vännen. Jag gick igenom vänner, bekanta, folk jag kände till, men jag insåg snart att jag inte har nå talangfulla vänner!!!! =( Va synd, det hade varit roligt att heja på någon man kände.
...

Snart börjar årets talangjakt på SILK! Kan du sjunga eller vet någon kompis som kan, ja då är det bara att anmäla sig till vår tävling som startar onsdag den 10/11 och varar till onsdag den 15/12. Du ska tillsammans med vår trubadur sjunga två låtar som bedöms av en jury samt publik. Vinnaren från varje onsdag går till en final som vi kommer att hålla i januari 2011.Anmäl dig på 021-382323 eller på info@clubsilk.nu.
.
Vinnaren av tävlingen vinner ett resepresentkort värd 10000 kr, en spelning med RYTTERNE RÖJ samt två låtar inspelade på CD i en studio!
.
.
.
.
.
.

Jaha, det står ju faktiskt att man ska sjunga. Vadå talang? Det borde heta "jakten på sångrösten" eller nåt. Synd att jag inte fick buktala då...

2 kommentarer:

  1. tycker du jag sjunger fult ellerXD?

    SvaraRadera
  2. Hahaha. Vill du ställa upp så kommer jag och hejar på dig gumman=)

    SvaraRadera