lördag 4 oktober 2008

Pluto blir Extremes för en kväll! (Västerås)

Ikväll byts Plutos skyltar ut till Extemesskyltar. Äntligen öppnar den legendariska krogen igen, dock bara för en kväll.
Alla som hängde på Extremes förr har kunnat köpa biljetter för att uppleva kubben igen. Gammal personal och stamgäster finns på plats. Alla 800 st biljetter är slutsålda och det gick undan när dom släpptas så det gällde att vara snabb.
Åldersgränsen är 25 år ikväll
:
Den vi kanske har att tacka mest för denna kväll, personen som vi inte får glömma är krogägarens (Extremas) son Philip Björck. Det var han som kläckte idén genom att folk snackade så mycket om gamla minnen ifrån "Streeman" på facebook. Philip själv är för ung för att ha sprungit på Streeman. Han var mest där som barn. "Var med pappa på jobbet"
.
Tack Philip för denna underbara idé. Hoppas alla gäster får en oförglömlig kväll för jag kan lova att ALLA ska dit. ALLA utom jag för jag är 22 år.
.
Läs mer om kvällen här.

10 kommentarer:

  1. Eeeh... har du inte tagit nya bilder på dig själv sista tiden eftersom du inte har nåt att skriva och du citerar en tidning rakt av?

    SvaraRadera
  2. Sååå skönt att vi fick slippa dig ute för en gångs skull! jag var där, men det var inte du, HA!!!! Har inte fått någon feedback på att ingen törs säga nåt till dig, då jag redan gjort det;) Vill inte fröken svara eller vill du helt enkelt inte ha en "pratstund"? Hmm..stor i orden....

    SvaraRadera
  3. Är du svartsjuk Marlene? hehe....

    SvaraRadera
  4. Jag tror fröken Marlene har börjat inse sanningen om sig själv, att hon inte är något annat än en ytlig och blåst människa, därför vågar hon inte svara på dessa kommentarer mer.

    SvaraRadera
  5. Sluta dryga dig....

    Varför läser du bloggen överhuvudtaget?

    SvaraRadera
  6. Jooo, för att det är ju för roligt!!!!

    SvaraRadera
  7. Jag har förresten inte skrivit mer än 1 anonymt inlägg, resten vet jaginte vilka de är. Så ni vet! Finns visst fler....

    SvaraRadera
  8. Vet du inte vilka det är? Va? Är det sant? Jag som alltid trott att alla anonym var samma person. Att det var någon som kallade sig för anonym...
    Pulver!

    SvaraRadera
  9. Pulver? kallar du mig knarkare??

    HAHA!!! Du är nog den mest galvaniserade av oss två!!

    var god och googla, vet att du inte vet, HA!!!

    SvaraRadera
  10. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera