onsdag 15 oktober 2008

Nya Hello Kitty-prylar.

Idag var mamma och jag på stan. Hon ville visa mig några klänningar hon sett ut åt mig i ett skyltfönster. Det var på Solo här i Västerås. Det roliga var när vi gick in och tittade på dom. Min mor står där och tar på dom, pratar om hur fin jag skulle vara i den och den... Jag vänder på en av prislapparna och bara står där.
- Mamma, den här kostar 5000 kr, och den här 6000kr. Kom vi går,och du, tack för att du drog ner mig på stan. Hahaha. Sen skrattade vi.


Jag köpte blommor åt Gabriel på torget.


På lagerhaus köpte jag en ny Hello Kitty till toan. Denna gång i vinterkläder.



Detta var en jätteliten söt sak som egentligen är en handduk.


Se här hur den blir:

4 kommentarer:

  1. hahaha...cool handduk! :)

    SvaraRadera
  2. Intressant blogg du har :-) Jättesöt blev du i tandställning. Var du tvungen att dra ut några tänder? Jag måste nämligen stå inför det dilemmat inom några månader och har total panik, vet inte hur jag ska klara 2 år med räls....just när jag fyller 18 också. Men jag antar att det är värt det! Fortsätt blogga här kommer jag in oftare :D

    SvaraRadera
  3. Fifan vad söta hello kitty saker du hittade!

    för längesen köpte jag två handdukar med en tecknad katt och rosa pudel på..sån där handduk som vecklar ut sig.
    Roliga de är =)

    SvaraRadera
  4. Till tandsatällningsundrande:
    Jag har ej dragit ut tänder men kankse, kankse skall göra det längre fram. Får se.

    18 år, det är en fråga om vilja. jag är ju 22 år nu när jag satt in min och det är för jag kännde mig mogen och jag kände att jag inte skämdes utan det känns bra. Nu tänker jag knappt på den längre, förutom när jag äter, svårt;)

    Jag vill inte sitta här och säga att det är värt det, jag vet inte ens själv om jag hade velat haft det när jag var 18 år. Då spranga man ju ute varje dag, hade vip överallt, gick ut i sthlm. Kanke inte hade varit lika kul med tandställning. Så känn efter om du vill och om du känner dig mogen.

    Det ända jag kan göra är att visa att man kan ha tandställning i denna ålder också och visst är det rätt sött på sitt vis=)?

    och du, har du nu så slipper du när du är 20. Sätt in den nu du, om 2 år tar du ut den, fixar håret hos frissan, köper nya kläder och sen går du till skolan elelr ut på krogen och alla kommer att tappa hakan.;) Värsta snyggingen. hahah

    Kul att du kommer in här fler gånger=)

    SvaraRadera