söndag 5 oktober 2008

Kryssning fast på land.

Efter att ha sett serien "Färjan" blev jag sugen på en kryssning.
Jag ringde Alexandra och berättade min superidé för kvällen. Vi skulle gå ut till ett ställe som har lite kryssningskänsla. Vi skulle dansa lika mycket som på en kryssning och ha superroligt. Vi skulle ha en förfest bara hon och jag som var lika roligt som att sitta i en hytt och dricka.


Förfesten blev hos mig. Vi fixade oss, lyssnade på musik på nästan högsta volym. Jag drack Baileys som vanligt för det är så gott tycker jag.


Vi hade jätteroligt hos mig Alexandra och jag. Blomman ni ser i bakrunden är ifrån Gabriel. =) Ibland överraskar han mig.


Vi valde BMB som vårat mål.


BMB kom det fram en kille till mig. Han sa hej och berättade att han läste min blogg. Jag förstod genast vem det var. Det var Peter som brukar skriva kommentarer här ibland. Peter var väldigt trevlig. Kul att det finns så roliga och goa människor=)


Kvällen var superlyckat och jag är nöjd med våran lilla kryssning på land.
.
Självklart saknade jag Gabriel ibland men vi sågs ju efteråt och vi sov tätt bredvid varandra hela natten. Idag har vi bara myst.
.
.


11 kommentarer:

  1. Kul att se dig igår..
    Hoppas du inte har varit lika bakis som jag idag :)

    SvaraRadera
  2. Till peter:
    Jag gick upp vid 8. borstade tänderna för att känna mig lite frächare. Sen åt jag soppa. Blev hungrig igen och åt nudlar som jag krossat till små små nudelbitar. Inte så lätt att äta allt liksom.
    Mådde rätt så bra. Sen ringde en vän till oss och sa: ta med tre matlådår, kom hit och fyll dom med mat. Vi har så mycket över.(han och hans fru hade haft middag med familjen) snacka om dagens räddning.

    Tack för drinken igår. Höll på att kissa på mig på väg till saffets där Gabriel väntade på mig. När jag komemr dit och står i kö till toan kommer en kille fram, tar upp plånboken och säger. Du får 20 spänn och jag får gå före. jag blev sur och sa. ser du inte att jag vekligen måste gå. Men han gav sig inte. Stod där och tjatade om sina 20kr :- Du kan behälla dina 20 spänn. Skiter om det är 50 elelr 500 kr. nej, du får inte gå före.

    Haha.
    Visst var det superkul igår?!

    SvaraRadera
  3. Det var jättekul :)

    Perfekt med maten...sån tur har aldrig jag :)
    Kan du äta annat än soppor nu då?

    klart man blir sur om nån försöker gå före...Är man nödig så är man...

    SvaraRadera
  4. Till peter, men han var bara så dryg i sättet. Tänk dig power meet, man står i kö till en bajamaja, en full raggare försöker köpa sig platsen före dig. Så känndes det lixom..

    PS: Inget ont menat om Power Meet nu!

    jag äter även rostat bröd som jag skär i bitar. kan inte bita av saker med framtänderna.Hahaha. Och sen äter jag saker som Gabriel lagar till mig som är mjukt. och som inte trasslar in sig allt för mycket.. hahah

    SvaraRadera
  5. Hahaha...
    Är han bra på att laga mjuka grejer? :)

    Jag har dålig fantasi över huvudtaget med matlagningen...

    Nu ska jag snart ner o luncha med min son på stan...han hade slutat för dagen o då ringde han o fråga om jag ville luncha :)

    SvaraRadera
  6. hmm...Undrar varför gbriel köper blommer, förlåtpresenter, sk överrskningsblommor mm... Dåligt samvete för nåt? Japp!! Som sagt...alla vet förutom du...

    SvaraRadera
  7. Ähh, för att han tycker om att överraska mig kanske?... För att han älskar mig? För att önska mig lycka till med något? och två gånger har det varit förlåt faktiskt.
    men inget som du påstår.

    Jag kommer inte bli arg.Haha.
    Jag har sagt att DU kan maila mig på decisa@hellokitty.com om det är något du vill. men det finns ju inget att berätta tydligen, inga namn, ingenting. För jag har ej fått något mail.
    Kram. hahaha

    SvaraRadera
  8. Och vad vet alla som inte Marlene vet då?!

    SvaraRadera
  9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  10. men hjälp.... på den översta bilden som är tagen i spegeln är nu galet lika Kissie & Claudia :S

    SvaraRadera
  11. Till Cat. menar du blogg-Kissie? Länka gärna en bild så jag får se. Gick in på Kissis blogg men hittade ingen bild på Claudia. Skulle vara roligt att se vad du menar.
    Kram=)

    SvaraRadera