lördag 15 juni 2013

Vart kommer din bikini ifrån?

Nu gör jag ett inlägg som gäller hela sommaren. Ett svar på frågan: ”Vart är din bikini köpt”? Haha. Jag hade inget att bada i så Gabriel och Antonio följde med mig på stan. Jag fastnade i första sportbutiken vi gick till och där löpte jag amok i provhytten. Passade i allt jag satte på mig. Så jag köpte en hel del. Man kan mixa och matcha underdelarna med överdelarna. Hur bra som helst. En annan sak som var bra att många underdelar var lika, även underdelar. Så på trekantsöverdelarna testade jag en storlek, satt den bra, ja, då satt ju alla bra. Samma modell, olika färger bara.

 
Allt kommer ifrån Stadium. Här är en länk till badkläderna.

Här är en bild på alla badkläder jag köpte.

Här är de delarna som jag tänkte ska ”höra ihop”.

Här är basöverdelarna. Ville ha lite olika varianter. Har nog lite badtrosor i förrådet. Om de passar kan jag ha alla olika trosorna till dessa överdelar. Eller så kan man köra på ett par svarta trosor och massa olika överdelar som man kör efter humör, vad man ska göra, och hur vädret är.

Om man är osäker på om trosorna blir genomskinliga när de blir blöta så varför inte köra dubbla? Ett par svarta under och ett par färgade över. Tjejen på Stadiums hemsida har så. Två par badtrosor för att få en kant ovanför den synliga trosan. Killar har ju två par shorts ibland. Så kör dubbelt om ni vill tjejer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar