söndag 2 juni 2013

På jakt efter kossorna

Fick ett tips om att Vallby hade kossor. Åkte dit med syster, Hiro och Antonio. Vi letade länge tills vi hittade en kossa, en vit kossa i en hage. Det gick inte att gå fram till hagen för det var avspärrat. Kanske inte riktigt vad jag väntat mig. Haha.

Men dagen blev bra fast vi inte fick träffa en ko. Vi såg andra djur och åt gofika i solen. Antonio ville inte sitta i vagnen hela tiden så han fick springa själv. Det passade sig bra för Hiro bara drog i kopplet och var stingslig, så jag satte honom i Antonios vagn och han blev genast lugnare. Hiro alltså;)

Efter ett hett tips här på bloggen ska jag och Antonio åka till en djurpark som heter Kungsbyn. Där finns en klapphage. Tyvärr är klapphagen stängd just nu men jag får väl ringa den dagen vi tänkt besöka zoot och fråga vad som är öppet och vad som är stängt.
Här tittar vi på gäss. De låg och solade sig. Syster har köpt en festis till Antonio=)
 
Här står Antonio på en stubbe och tittar på en jämget. Tyvärr ramlade han ner från stubben och gjorde illa sig. Skrapade upp hakan. Var nära att skrapa upp hela ryggen då han ramlade en cm från en sten. Detta är andra gången Antonio ramlar och gör illa sig rejält. En gång skrapade han upp knän och armar. Man kan ju tycka att han borde göra illa sig dagligen så mycket som han springer. Men Antonio är en hejare på att ta emot sig och ramla ”fint”.

Ett bra knep att hålla kolla på Antonio fast han springer runt själv är att låta honom köra sin egen vagn. Hur bra som helst. Oftast brukar jag gå bakom och styra.

  Här sitter Hiro i vagnen och vilar lite.



  Titta va duktig han är. Mitt allt. Antonio kör vagnen och är så stolt.

Syster och Antonio tittar på en stor gris som vilar i leran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar