tisdag 11 juni 2013

Sugrör till picknick från TGR


Har fått en fråga om vart jag har köpt de fina randiga sugrören någonstans. De jag brukar ha till picknick. De är från en nyöppnad butik här i Västerås som heter TGR (Tiger). Jag är så glad att vi fått denna fina butik här i Västerås. Inte bara en butik, utan hela två stycken butiker har vi fått. TGR finns i 18 länder och är nu 229 butiker.

TGR påminner lite om Lagerhaus och Timarii, fast billigare. Det fanns massa fint. Ibland tvekar jag att köpa något jag tycker om i butiken, sen går jag i några dagar och tänker jo, jag vill nog ha den där saken ändå. När jag kommer tillbaka är det slut. Sortimentet byts ofta ut.

Ni kan kika lite på deras hemsida här: http://www.tgr-stores.se/

Här är NÅGRA av de saker här hemma som jag köpt på TGR. Alla pussel och så var ju bara för fina. Trä och genusvänliga motiv. Passade på att handla till Antonio. Lägger undan dem tills han blir äldre. Han kan få i födelsedagspresent och julklapp. Hur bra som helst.

Har lite fler pussel och spel hemma som inte är med på bild, sen midsommarkransar Antonio och jag ska ha på midsommar. Har även en megaväska i rosa som är rymlig nog till både picknicmat och filt.


2 kommentarer:

  1. Men vilken härlig butik. Vart närmare bestämt i Västerås finns denna? :) Tacksam för svar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rebecca! Har du missat det! Den i city ligger snett mittemot Indiska. Sen finns det en i ESC på markplan. Eller plan 1 kankse man säger. Eller 0? ja, men det planet man går in på, finns bara två (förutom parkering).

      Jag köpte en megastor pickcnickväska där som är mycket uppskattad. Får plats med både kylväskan, packning och filt i den. Man bara mosar ner med allt man ska. Fanns i rosa och grön. Jag har köpt mycket där. De tar mina pengar!! Hahaha

      Radera