måndag 17 juni 2013

Need a way to cool off

Ännu en lyckad dag med min ”nya” vän Sanna. Hon är ny i mitt liv, men vi har otroligt många gemensamma intressen så det bara blev att vi började umgås. Idag har vi varit ute på vattnet böljande blå igen. Vi åt lunch bestående at en varsin stooor kycklingsallad. Till efterätt hade Sanna gjort fruktsallad. Vi rodde och vi flöt. Vi pratade om (förlåt om jag avviker från mitt genus-snack) massa ”tjejgrejer” så som förhållanden, killar, dejter, kroppar, träning, bilar och smultronställen. (Givetvis inte något som bara tjejer pratar om, men man säger så ibland).

Massa kollobarn åkte förbi i två båtar och många av barnen vinkade till oss. Vi satt där i våran lilla båt och vinkade tillbaka. En andfamilj hälsade på. Så söta duniga små ungar. Ni vet vad jag vill göra med dem va? Hålla i handen och snosa i deras dun. Haha.

När jag skulle ro tillbaka var vågorna höga när vi kom ut från det lugna vattnet. Jag råkade ro in i vassen så Sanna som satt fram fick allt vass över sig. Sen skrattade jag så mycket så det blev så svårt att få ut oss. Man tappar alla krafter när man skrattar.

Kan även tillägga att det man säger när man sitter i en båt, gärna hörs till andra som sitter i en annan båt. Ljud färdas bra på vatten. Någon som kan förklara varför/hur? Var två killar som åkte förbi, och jag sa väl nåt i stil med att nu måste jag spänna extra mycket på armarna när jag ror, fnitter fnitter. Och det hördes nog till dem. De skrattade bara, och jag lärde mig att på vattnet viskar man;)

Imorgon ska jag visa Sanna ett ställe som jag tycker är så fint. Ser ut som en lagun. Vet inte hur man kör dit men jag har fått halva vägen förklarad. Andra hälften får vi väl gissa oss fram till. Imorgon kommer jag att ta Hiro med mig så Sannas hund Esther har någon att leka med.
 Slå den här storfångsten om ni kan! (blink blink).



3 kommentarer:

  1. Va härligt det ser ut. Vart lånar ni båten ifrån?

    SvaraRadera
    Svar
    1. På Björnön. Det är sååå kul att vara ute med båten. Hur härligt som helst. Vi ska se om man kan låna motorbåt så man kan åka runt till olika öar. Är så svårt att ro när det är vågot. Men det är lätt när man kommer in på lugnt vatten.

      Radera
  2. Lol I can't stop look at on ur pictures. U are awsome! u have beautiful hair, and... achhh u have amaizing picture... Pity that I dont understand ur language... (I'm sure that u have writting same interesting like ur make a photos ^^) but with pleasure I look at on ur picture. I know. My english is not good but I hope that u understand :D
    Grettings :)

    SvaraRadera