fredag 2 november 2012

Stan, Utan Iphone, Förlorade sansen


Har varit på stan idag. Var länge sen jag var på stan. Har bara inte funkat med Antonio och hans rutiner. Han somnar inte i vagnen som när han var liten. Han kan inte äta om det inte är lite lugn och ro, vilket det inte är på stan. I city finns så mycket att titta på. Och det blir tråkigt att sitta still i vagnen när benen är så fulla av myror.

Jag var tvungen att ta mig ner på stan för jag skulle köpa min vanliga dos produkter från Kicks i Punkt. Hårfärg, Clinique - Take The Day Off Makeup Remover och L'oreal sublime bronze self tanning spray.

Lämnade även in min Iphone hos Telenor i Igor. Andra Iphonen i rad som krånglar för mig, och det är samma fel. Nu har jag en lånetelefon. En knappmobil som jag inte förstår någonting av. Jag har inga nummer och kan inte ringa någon. Kan inte uppdatera min facebook med tre bilder av Antonio/dag. Folk har typ slutat gilla mina bilder. Haha. Nej då, men Antonio är bara för söt och gör så roliga saker, så det blir mycket uppdateringar på facebook för jag vill dela med mig. Igår tex när Gabbe skulle sova filmade jag när Antonio  satt utanför sovrumsdörren och skrek och bankade på dörren  tills Gabbe kom ut och lyfte upp honom.

Jag får inte gå på toa. Då står han utanför och gapar. Uha, Uha. Bankar och försöker pilla upp dörren. Jag pratar om Antonio, inte Gabbe.

Idag höll jag på att svimma. Blev vitt framför ögonen och stack i fingrarna. Tur jag var hemma. La mig och vilade. Det stack som satan i högra sidan och bröstkorgen. Mår fortfarande dåligt och är yr. Får ställa mig upp försiktigt. Har ätit massa så det är inte det. Har ätit korvstroganoff, pizza och Coca cola. Har dock läst på FB att många är sjuka. Någon kräksjuka. Hoppas jag inte vaknar i natt och mår illa. Vill gärna vakna upp imorgon och må toppen. Har planerat helgen. Allt idag kanske berodde på att jag varit lite stressad och haft mycket i huvudet m.m. Privat.

Att man ens skriver ut att man mår lite dåligt men inte över vad. Haha. Typiskt bloggar.

God natt

2 kommentarer:

  1. Det lät lite som en ångest attack....
    Hoppas det blir bättre :)

    SvaraRadera
  2. Tror du? Usch då! Kan ha varit.

    SvaraRadera