onsdag 7 november 2012

Men va dum jag är

Igår var min Iphone klar. Fick en ny. Är inne på min tredje nu. När jag gick från min Nokia 3210 (okej, inte så gammal men den var nog från 2007) till Iphone så var den jag köpte sönder. Lämnade in, fick tillbaka. Lämnade in igen, fick en ny. Och kan ni gissa vad, typ samma fel på den nya. Så lämnade in den och fick nu en ny. Va drygt det är de där dagarna man är utan sin mobil. Jag hade nån kakkik lånetelefon där jag knappt kunde läsa sms. Värst var väl att jag inte hade några nummer. Ringde det svarade jag: Hej det är Marlene. Personen babblar på och jag får klämma in ett: Min Iphone är på lagning, har inga nummer, vem talar jag med?

När jag skulle hämta ut min Iphone på Telenor strax innan stängning så hade jag förberätt mig med en plastficka med alla kvitton och så. Legitimation och nummerlapp. Personalen frågar om jag inte hade fått en laddare till lånetelefonen. Whaaat! Faaaan. Den hade jag inte ens tänkt på.

Då blir det ingen Iphone för dig, sa de. Men jo, jag fick den om jag traskar ner idag och lämnar laddaren. Blä=(

Hur kunde jag glömma den? Jag kom ju ihåg allt annat!!

Så tänkte ta med mig Hiro och Antonio på en promenad ner på stan snart…
Haha. Kolla Hiros min. "Livet är allt för bra". Ser ut som han njuter;)

5 kommentarer:

  1. Vad är det du jobbar med? Du skriver ibland om möte, telefonsamtal osv. Har ju inte läst din blogg sålänge så har inte riktigt uppfattat det :) Är din sambo också hemma då eller du jobbar ändå? :)

    Sen måste jag också fråga, är du typ make up artist eller nåt? Eller är du bara duktig? :)

    SvaraRadera
  2. My: Jag jobbar inte på det sättet du säkert tyänker på. Jag är ordförande för föreningen jag bor i. Tar hand om 68 lägenheter, fastigeheten, avtal, gården, parkeringar och massa annat. Har en högra hand som heter Sofia och vi är ett jävligt bra team=)
    Det är massa att göra och det är något varje dag. Så ibalnd blir det till att bara sitta i telefon och framför mailen och lösa saker, boka möten m.m.

    Möten kan vara med försäkringsbolag, ekonomi, brandkåren om brandsäkerhet. Bostadsägare, hyresgäster, ventilation, mälarenergi, snöskottning, målare, taksättare, entrepenörer och massa annat.

    Jag älskar det här. Fått lära mig så mycket.
    Jag tar hand om ett barn samtidigt jag fixar allt med föreningen. Antonio får följa med på de flesta mötena. Telefon passar jag på att sitta i när han sover middag.



    Make up: Är väl bara duktig då;) Tack tack

    SvaraRadera
  3. Jaha då förstår jag :)

    SvaraRadera
  4. Var har du köpt din tröja? Du e så snygg

    SvaraRadera
  5. Block-tröjan köpte jag några månader (3-4) efter jag fött barn. Fanns på H&M då. Den är väldigt stor nu men ack så mysig och skön den är.

    SvaraRadera