onsdag 28 november 2012

Fick en present från Skip*Hop via Babyproffsen Västerås

Märket Skip Hop ville ge en julklapp till Antonio, och den fick jag hämta ut på Babyproffsen här i Västerås. Det var en i personalen på Babyproffsen som hade läst min blogg och berättat för Skip Hop att jag hade några av deras produkter. Uggleväskan och tallrikarna. Då ville de ge en av deras nyheter till Antonio.

Idag efter körskolan knallade jag dit för att välja ut en sak. Antonio sov så jag valde. Fick välja mellan en sked och gaffel eller en kulbana. Valde kulbanan. Den heter Treetop Friends Busy Bead Tree.
Hade gärna tagit alla bestick också. I alla fall ugglan och nyckelpigan.
Vi tackar tjejen på babyproffsen Västerås som gjorde att Antonio fick en tidig julklapp. Och Tack Skip Hop som gav bort den.=) Tack tack.
  Vi kikade för nöjes skull på andra saker från Skip*Hop. De hade jättefina förvaringsboxar i glatt tyg.
En uggla i mjuk gummi/plast. Inte från Skip Hop men det var ju en uggla. Tror det var en sparbössa.
Notera mina grymma lampor som sitter på dragkedjan på fickorna. Jag har, Hiro har, Antonios vagn har. Sen har vagnen massa reflexer också. Är noga med att synas i trafiken. För min skull, och andra skull.

7 kommentarer:

  1. Vars hittar man sånna lampor? :) Kram Millah

    SvaraRadera
  2. Hur gör du din fina knut? Min blir aldrig sådär fin! :)

    SvaraRadera
  3. Har en stor hårmunk. Mitt hår räcker inte till för den stora så har löshår i.

    Sätter upp håret i en tiffs högt upp. Tar munken längst ner i tofsen och snurrar allt hår några varv tills jag kommer till huvudet. Fäster allt med en hållbar hårklämma.

    SvaraRadera
  4. hej! vem har du som fotar dig överallt du går!! Tacksam för svar! kram frida

    SvaraRadera
  5. Beror på. Jag tar ju alla bilder jag inte är med på. Ibland mutar jag Gabbe. Ibland är syster med. Kompisar. På halkan bad jag en tjej ta en bild bara.

    Idag på Vallby tog Robin bilden på mig och Gabbe. Han som håller om mig på en av bilderna. De andra tog Gabbe på mig. Visst är han duktig. Han kan om han vill. Jag ställer in ljus och ger honom kameran. Han har lärt sig massa omedvetet då jag förklarat om och om igen;)

    Bilderna i detta inlägg tog min syster.

    SvaraRadera
  6. Rätt ska vara rätt. Ewelina tog bilden, inte Robin...

    SvaraRadera