måndag 12 november 2012

Du ser ut som en riktig Hollywoodfru

I inlägget under la jag upp bakom-kulisserna-bilder från fotograferingen på Next Step Studio jag var på i lördags. Fick en kommentar att jag på en bild såg jag ut som en riktig Hollywoodfru. Jag läste kommentaren högt för Gabriel och han sa att det hade även någon på studion också nämnt. Tror det var under just den fotningen med röda klänningen.  

Fick en bild i huvudet på mig i en stor stol. Så tog den bilden, förlängde bakrunden ovanför huvudet och fixade till en logga och klistrade in. (Bilden är för övrigt helt oretuscherad)

Nå, ser jag ut som en Hollywoodfru på bilden?
 
 

4 kommentarer:

  1. Det gör du, du är väldigt fin
    Mvh Linda

    SvaraRadera
  2. Fin bild, ser fram emot att få se alla andra också :) Men nu till det jag funderar.. Anthonios önskelista till jul och födelsedag???! Jag har själv en son som blir ett år på nyårsafton och jag tycker för det första att det är jätte svårt att önska grejer till en ettåring, men också "dubbelönska". Först till jul, sen till födelsedag.. Hjälp mig med lite roliga tips! :D

    SvaraRadera
  3. Absolut. Har en lista jag gav till Gabriels sida av släkten. De får dela på den och göra upp/ slåss om vem som vill ge honom vad. Ska försöka hinna blogga snarast om detta.
    Kram

    SvaraRadera