måndag 26 november 2012

Betala på blogspot? fejk?


Har fått förfrågningar av er som bloggar på blogger att ni måste betala helt plötsligt. Idag fick jag också det. Har för mig att jag betalat förut men det var en engångssumma. Det som kommer upp nu är /månad. Om jag inte bloggar ska jag ändå betala? Är detta ett skämt/fejk? Någon som hänger på flashback och fått info om detta fenomen? Måste vi på blogspot sluta blogga nu? Jag kommer inte BETALA för att blogga.

8 kommentarer:

  1. Hm... jag som var så ivrigt att lägga upp bilder.. betalade och allt...
    Är det fejk?

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte!!! Hur stor var bilden du först försökte lägga upp? Jag försökte lägga upp en bild som var 4000*2000. Så jag förminskade den till 640*200 och då gick det. (Ca) Kanske det är gratis med bilder som är Max 800*800. Asså okej att betala en gång. Men i MÅNADEN??!! Vad håller blogger på med?

    SvaraRadera
  3. Ja det är tråkigt att man ska betala för att få blogga, i slutet så blir det ju mycket pengar om man håller på och bloggar i flera år.
    Man kanske får börja blogga på något annat ställe än blogger

    SvaraRadera
  4. Om din 640x200 bild accepterades var väl det för att den passade i det lediga utrymmet. Jämförde du filstorleken på den stora (4kx2k) och den lilla? Sällan någon bra anledning att ladda upp så stort.

    Och trots allt dras ju Google med kostnader för att erbjuda er bloggar (servrar, lagring, bandbredd, personal, etc). De ska väl få tillbaka det på något sätt. Ett sätt är ju att placera reklam på bloggen, men det ser jag inte här i alla fall.

    Jämför med att själva köra en dedikerad server för att få uppskattning om kostnader.

    //Magnus

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Jag har också fått upp den ett par ggr. Har funkat att lägga upp små bilder efteråt.Idag skulle jag lägga upp bilder direkt från kameran och fick upp den igen och klickade mig vidare. Och va jag fattade är bilder med ett visst antal pixlar gratis.


    / Therese

    SvaraRadera
  6. Hej igen!

    Det här fick jag fram. Och när jag minskar bilder kan jag ladda upp dem.

    Photos up to 2048 x 2048 pixels and videos up to 15 minutes won't count towards your free storage.

    / Therese

    SvaraRadera
  7. Tack Therese. Jag tycker det är dumt att man måste betala /månad. Bättre med engångsbetalningar. Detta måste ju vara något som trätt i kraft nyligen med tanke på att alla vi fått detta meddelande inom loppet av två veckor.

    SvaraRadera
  8. Well written by blog owner & i really appreciated your blog. Thanks for the post.. Please Visit:


    köpa billiga primer smink online
    köpa billiga sminksvampar online
    köpa billiga mascara online

    SvaraRadera