söndag 11 november 2012

Fotografering på Next Step Studio, bakom kulisserna

Bild från när jag satt i sminket innan fotograferingen.

Igår var vi på fotografering på Next Step Studio här i Västerås.

Next Step Studio ligger på Haga i Västerås, närmare bestämt på Källhagsgatan 4B i en källarlokal på gaveln av huset. Enklast att hitta är att sväng av Hagaparkgatan från Malmabergsgatan.
Bilder från när jag fick mitt smink påbättrat och när vi byter om inför första plåtningen.

Vi skulle ta familjebilder med jultema. När det gäller att ha med små barn på bild blir det inte som man tänkt sig.
Min plan var att Antonio skulle ha tomteluva på sig. Jag hade nämligen köpt en tomteoutfit till honom. Att få tomteluvan att stanna kvar på huvudet gick inte alls. Inte en enda bild med luvan på fick vi. Han slet av sig den direkt. Så det blev en julbild utan luva på knoppen.

Vi försökte distrahera Antonio med tejprulle, Iphone och glada sånger. Inget gick. Han slet av sig mössan och ibland kröp dit han ville. Barn är så oförutsägbara. Det gjorde inget för han har en mamma som gärna poserar framför kameran istället;)

Tema två skulle vara en stark kvinna (jag) med barn på höften. Självständig mamma med friska åsikter.  Bilden skulle spegla det första hårda halvåret som nybliven mamma jag gått igenom. Problemet var att barnet som skulle sitta på höften somnade. Haha. Så jag hittade på lite annat.
 
Lite 50-talsfröken-inspirerat. Klassiskt och damigt.

I slutet av fotograferingen var Antonio vaken så då tog vi lite tuffa attitydsbilder på mig och Antonio.
Jag hade superkul igår och gänget på Next Step Studio var så gulliga och lyhörda. Antonio hade jätteroligt med fotografen. Det här måste vi göra om när Antonio blir äldre och mer medveten.


De har en massa olika tjänster och paket, så ni kan gå in på deras hemsida och kika om ni också vill bli fotade. De har bl.a. Modellfotografering, Modell-för-en-dag,  Skräddarsy ditt tema, familj m.n. Finns hur mycket som helst. De har även Tjejkväll/killkväll. Där får an ta med sig sina vänner, ombyten och accessoarer. I studion finna inga andra kunder än erat gäng. Makeup och hår ingår, sen får hela gänget fotas av en professionell fotograf.



Jag ska nu sätta mig och gå igenom bilder som togs igår och välja ut några jag vill ha retuscherade. Har inte hunnit titta på bilderna än.

4 kommentarer:

  1. Hehe du ser ut som en riktig hollywood fru på dom där första bilderna med din familj (den du har den röda klänningen på dig)
    Så fina bilder!

    SvaraRadera
  2. Vart har du köpt den röda klänningen?

    SvaraRadera
  3. Varför är inte vovven med?

    SvaraRadera
  4. Hiro på fotografering: tror inte han skulle orka 2 och en halv timme + att hans ärkefiende Antonio var med. Antonio ska hänga efter Hiro hela tiden.

    SvaraRadera