lördag 2 juni 2012

Lek med bebisen i duschen

Tog bort lekbordet från gåstolen och ställde gåstolen i duschen. Satte ner Antonio, fyllde bordet på gåstolen med vatten och sen hade vi vattenlek. Smart va?

1 kommentar:

  1. Nu har jag haft tid att kolla lite mer i din blogg. Kul med någon som bor i närheten (säger Hallsta-bon)Jag fattade det som att du är med i styrelsen i din bostadsrätts-förening. Jag har varit ordförande i vår lilla förening med 40 medlemmar i 10 år (tror inte att jag nämnt det på bloggen), men i år har jag sagt ifrån just orförandeskapet för vi letar efter en villa och jag vill att det ska bli en smidig övergång när någon annan ska ta över.
    Det går bra att kommentera på gamla inlägg på min blogg för jag får dem på mailen, nackdelen är väl att mina följare kanske inte ser dem. Om du gillar retro-leksaker, har du varit på barnloppiset BARNABUS? Det ligger på vägen till surahammar, bara en liten bit. Jag var till hennes gamla ställe, men det är flera år sedan. Hon har i alla fall en Hemsida vet jag. Det var en trevlig blogg du har, kanske jag ser dig på något loppis i stan :)Ha det bra!

    SvaraRadera