tisdag 5 juni 2012

Mina projekt just nu

Håller på med lite projekt när jag får en stund till övers. Först ett spalje (heter det så). Jag har kompostgaller nu på loftgången, kallar det hundgaller. Folk fattar inte att man skall öppna grinden så jag har målat ett spalje vitt och skall se om det blir bra. Även lättare att komma förbi med vagnen än med grinden som är nu. Om det ser bra ut måste jag komma på en lösning hur jag skall fästa spaljen i ena änden i fasaden.

En pall. Den är isärskruvad och jag har skaffat ringar som skall sitta mellan skruv och trä för extra stabilitet. Jag ska klä om dynan. Dumma mig slängde ett par stora gråa soffkuddar som jag nu i efterhand skulle behöva till att klä om dynan med. Måste ju vara ett slitstarkt tyg. Fan va dumt gjort av mig. Borde sparat kuddfodralen!

Ett syskrin. Även här ska jag klä om locket som är av tyg. Detta är enkelt. Bara häftpistol och vika in tyget. Inget sy behövs. Behöver ett starkt tyg. Inget jag har hemma är starkt nog, har bara tunna tyger.

5 kommentarer:

  1. Låg och funderade igår kväll och kom på att jag har några tyger till skrinet, några olika prickiga, väldigt söta. Färgerna är beige, mintgrön och en fin röd färg. Vill du ha så finns det här. <3 puss!

    SvaraRadera
  2. Hej Marlene!

    Var hittade du spaljén någonstans? Letar efter en exakt likadan! Om du ska kapa den efter montering på din husvägg kanske jag kan få köpa resterande bit? ;)Behöver bara en liten stump till min minibalkong, hehe

    SvaraRadera
  3. PiaK. Den blev kvarlämnad då en boende i huset flyttade och lämnade lite bråte kvar i ett förråd. (så får man inte göra). Iväg till återbruket med allt förutom denna som jag sparade.

    Jag skall inte kapa den. Det är ju som ett dragspel så man kan fälla ihop den. Vi ska ha den som hudgaller på loftgången.

    På större blomsterhandlare då? Typ Blosterlandet eller plantagen lär ju ha.

    SvaraRadera
  4. Va händig du är! Jag påbörjar ofta projekt, men är värdelös på att avsluta dem! Var har du köpt grejerna, på loppis?
    Sen en fråga om bilderna igen, hur gör du sådär fina kollage? Tips tack! =)
    Kram

    SvaraRadera