tisdag 5 juni 2012

Om jag frågar idag kanske jag får det om 8 veckor

Är det bara jag som försökerfå saker gjorda i nutid? Speciellt om jag lovar en person något? Tycker det ofta är så att en person lovar mig något men det blir aldrig av….eller så dröjer det veckor till månader. Det kan vara en sak, en tjänst, en utflykt. Det är så mycket snack utan verkstad. Sluta säga saker om du inte menar det!

Jag Själv har tex lovat min granne stoppning till hennes virkfigurer hon gör.Har jag lovat så försöker jag väl hålla det. Det kan ju vara så att jag lovar henne stoppning och då köper hon inget för hon går och väntar på den hon ska få av mig. Snopet om jag aldrig ger det till henne. Då kunde hon ju köpt den där stoppningen och fyllt sina figurer för länge sen.
Menar att ibland är det bättre att säga att;"du, det gick inte det där jag lovade", för då kan personen leta vidare på annat håll istället för att gå och vänta.

För vadå? Om man vill något, blir lovad något, så ska jag alltså behöva räkna med att det sker om minst 4 veckor? Ber jag om att få låna något, en tjänst eller om hjälp så behöver jag det gärna så fort som möjligt. Är trött på att vänta. Själv mår jag bättre av att beta av saker så det blir gjort..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar