fredag 8 juni 2012

Studenten i Västerås 2012

Idag skulle jag gå nerc på stan med Antonio så han fick se studenterna. Gabbe ville följa med och sen mötte vi upp min kusin och hennes kille. Efter vi tittat på alla ungdomar och efter att jag haft gåshud och tårar i ögonen (ska alltid bli så känslig) så gick vi och åt på en ny restaurang i stan. Indisk buffe. Tummen upp. Åt gjorde vi med kompisar.
Bildbomb som det heter. En hel radda med bilder från idag. Solen var stark så det blir fula starka skuggor i ansiktenea. Går inte så bra att fota när solen står högt.

Studenten 2012 i Västerås

4 kommentarer:

  1. Sv: Okej vart köpte du dina? har du nå färgade är eller oxå vita?..
    Har vart på jakt efter nå färgladare hur länge som helst men tycks ju bara finnas för tjejer =/

    Jag tycker dem är bra att ha över blöjan när han ska sova och det är för varmt för pyjamas.. då håller den liksom blöjan på plats..
    Sen tänkte jag som du ha dem om det är varmt ute.. liksom lite finare än att ha blöjan synlig.. =)

    Williams ögon har istället en blå botten och mörkblå ring runt hela irisen.. sen är det brunspräcklig ovan på med lite grått och grönt.. men som sagt de blir bara brunare och brunare.. troligtvis kommer väl din grabb oxå få lite brunare om han brunt i..
    Willis ögon började nog ändras när han va 6-7 månader..

    Jo william kan faktiskt gå med stöd.. (skrek mig hes när jag såg det första gången så sjukt stolt) sen övar han sig med att stå och jucka i luften på knä.. så snart kryper han nog, måste få lite starkare arm muskler bara... Men annars så ålar han sig fram nu..
    Ja det kommer nog.. rätt som det är gör han massa saker så du kommer stå och gapa med öppen mun du med hehe.. så häftig när de lär sig nå nytt.. =)

    *kram*

    SvaraRadera
  2. Det är kul med bilder! :) gillar din blogg!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar klänning!! Vart kommer den ifrån?

    Mysig blogg du har!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Hej hej! Vill bara tipsa om att använda blixt på kameran när det är sådär soligt väder, då brukar man slippa alla fula skuggor :)

    Mvh Sara

    SvaraRadera