måndag 7 april 2014

Plugg i skolan hela helgen lång

Både lördag och söndag har spenderats i skolan med Frida. Vi pluggar på och försöker förstå. Det är jättesvårt i skolan just nu. Jag hoppas att det släpper, för det är inte roligt när man inte hänger med. I lördags satt jag själv på morgonen och sen kom min vän Dag förbi. Sen kom Frida en stund efter. Så alla vi tre satt och pluggade hela dagen. Lite morgonkaffe vid dammen hann vi med. Var så fin sol på morgonen. Dag ramlade i vattnet med foten, men om man klättrar ut i vattnet så får man skylla sig själv. Jag fick mig ett gott skratt i alla fall.


Jag är så glad att jag och Frida har funnit varandra i klassen, och att vi pluggar så bra ihop. Fastnar man kan vi hjälpa varandra. Vi stannar ofta kvar tillsammans efter lektionen och går igenom det vi lärt oss under lektionen. Sen ses vi och förbereder oss för kommande vecka och vi går igenom uppgifter ihop.
Det går fort nu och vi gör så gott vi kan. Som sagt, hoppas det lättar snart.

Sen är det jobbigt med min sjukdom. Att jag måste gå och ta spruta och ligga och vila. Ibland kan jag inte ens tänka för att det gör så ont. Men jag har kämpat mig igenom denna helg och fått lite gjort i alla fall.

 Trevlig måndag på er.

Kram

1 kommentar:

  1. Herregud vad duktig du är som kämpar på som du gör trots smärtan!

    SvaraRadera