lördag 19 april 2014

Matar änderna vid Rudbeck

Vi har varit ner till Svartån och matat änderna. Det var min ide att göra en liten rolig utflykt. Antonio och jag var ganska ofta och matade änderna förut efter dagis. Men nu går han så långa dagar när jag pluggar, så det var väldigt länge sedan vi var där.

Finaste Antonio med kikaren. På våran gård.

 

  Alla in i bilen och så börjar färden mot våran utflykt.


 






 
Antonio hade svårt att sitta still då jag visade att om man satt still, så åt änderna ur handan. Han la sig på marken istället och sträckte fram brödet. Hahaha. Gick det med.






 
Han hade så mycket spring i benen. Så när jag sa ”inte ner till vattnet”, så sätter han sig längst upp i backen som sluttar ner mot vattnet. Han tror att jag inte märker, men han hasar sig ner bit för bit, och vips så sitter han med skorna i vattnet.


 




 





 
Nu sover mina killar middag och jag tänkte epilera benen. Kanske ska ha uppvikta jeans idag. Om jag hinner sy hålet mellan benen på dem. Har inte så mycket energi idag.

Men igår var det en person som sa väldigt hårda ord till mig. Jag säger själv aldrig hårda ord till någon, för jag vet hur mycket det sårar. (Fast Gabbe sa att jag hade sagt till honom ”du är dum i huvudet”. Jag vet inte ens själv att jag sagt detta, men bad så klart om ursäkt. Man säger inte till någon ”du är dum i huvudet”). Man säger inte ”jag hatar dig” för det är ett jättestarkt ord. Man kan tycka mycket illa om någon, inte tåla att vara i närheten, men att hata någon = hoppas något hemskt händer dig.

Sen att stå att skrika, du är psyk, du är mongo, du har allvarliga problem, ingen vill vara med dig, du är bara ego, jag vill aldrig mer träffa dig. Det är hårda ord. Mycket hårda ord som gjorde hål i mig. Hade feberfrossa inatt och sen tvåattacker på det. Detta innebär att min natt var tuff så, idag är jag inte så pigg. Men jag ska verkligen jobba med detta idag och försöka skaka av mig det. Måste fokusera på studierna. Nu är det två månader kvar och jag måste lägga min energi på det. Imorgon är det plugg som vanligt men just nu är det för mycket tankar i huvudet som gör att jag inte alls kan plugga. Så jag hoppas det rinner av mig tills imorgon.

Har ni nå bra tips när man mår så här? Jag får lätt magkatarr när jag blir illa behandlad. Tar en dag att få det, veckor innan det är borta. =(






 

2 kommentarer:

  1. Jag kan inte ge några goda råd när det gäller att få höra sådant. Jag är inte heller van vid det, behandlar alltid också mina medmänniskor väl, skulle aldrig såra någon! Jag skulle också må dåligt av det, inte så lätt att bara att skaka av sig. Det enda jag brukar tänka när någon beter sig riktigt illa, är att de måste må sämst själva, det är nog mest synd om dem :(

    SvaraRadera
  2. En mycket tragisk människa. Ve, har sagt så till dig? Försök tänka att du är bra och att personen mår nog inte bra och vill inte att andra ska göra det heller. Kram

    SvaraRadera