söndag 13 april 2014

Ett helvete av Hortons

Mitt liv just nu är ett helvete. I helgen har jag haft extremt starka anfall. Natten mot lördagen fick jag två starka anfall och det tog evigheter för dem att lugna ner sig fats jag tog spruta. Somnade fram mot morgonen och sen tidigt på morgonen fick jag åter ett anfall. Jag var helt slut och utan sömn. Blev sängliggandes hela dagen.Gabbe hade födelsedagsbjudning med folk här mot eftermiddagen, och jag låg i sovrummet och mådde dåligt.




På kvällen var han på bio men Antonio var övertrött och grinade. Ville att jag skulle bära, men det går inte för jag har jätteont i in kropp. Han grät och klängde om min hals och det gjrde så satans ont. Mitt huvud sprängdes och jag ville bara ge upp allt. Fick ringa efter min mamma och syster då jag inte kunde ta hand om barnet. När de kom la jag mig helt utmattad i sängen och minns inget mer.

 

Idag har jag mycket ont i kroppen och är väldigt trött. Min kropp får för lite sömn och det jag går på om dagarna är kortison. Jag har tappat hår och ögonframsar. Min hy i ansiktet är hemsk.

Har i alla fall lyckats plugga idag vilket är mycket skönt.

Imorgon börjar en ny dag av helvete då jag inte har medicin så det räcker. Jag bad läkaren förra veckan skriva ut refill till sprutan så att jag har ett lager hemma. Jag kommer vara sjuk i ca 4 veckor till. Han skrev ut för 4 dagar. Hur knäpp får man vara?!  Jag har bett om nytt recept på Mina Vårdkontaketer, men det kan ta  3-5 arbetsdagar så det betyder att jag från och med imorgon är helt utan medicin.

Har mailat dem och förklarat att varje dag kan inte vara en kamp om att få tag i min medicin. Den ska fan finnas på apoteket och jag ska ha mer än för 4 dagar då jag har en sjuldom. Han verkar ju inte veta något om sjukdomen. Har bett om att överläkaren ska ringa mig för jag är så ledsen nu och har jämt panik över att inte ha min medicin hemma. Jag vill träffa någon som bryr sig, en läkare jag kan vända mig till. Jag vill få hjälp!!!

7 kommentarer:

  1. Oh så jobbigt :( Hoppas det blir bättre snart!

    SvaraRadera
  2. Vilken för jävla sjukdom! Stackare, hoppas verkligen att det släpper snart så du får tillbaka din härliga energi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lotta: Jag längtar sååååå mycket efter den!!

      Radera
  3. Är du verkligen 100% säker på att det är Hortons då? Finns ju en rad andra sjukdomar som ger exakt samma symptom! Har du bett en läkare verkligen undersöka dig och göra en röntgen på huvudet? Tycker så extremt synd om dig och man verkligen lider med dig när man läser dina inlägg :( Massa krya på dig kramar! Älskar din blogg ändå! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym om100%: Vilka sjukdomar tänker du på? Jag har ju en diagnos av olika läkare. Har varit inlagd på sjukhus två gånger tror jag det är. Kanske fler. Dock fick jag ingen större hjälp förutom Alvedon.

      Ja, jag fick en röntgen då jag ställde läkaren mot väggen och frågade om han kunde utesluta en tumör. (Var några år sen nu). Men visst blir jag orolig ändå. Nåt de missat? Det känns som om jag ska dö. Men Hortons gör otroligt ont. Det är jättehemskt.

      Kramar till dig!! <3

      Radera
  4. Hej Marlene!
    Inte för att jag tvivlar på att du har Hortons, eftersom det går i skov osv osv. Men, neuroborrelia kan ge hemsk huvudvärk och syns endast på lumbalpunktion (det som förr kallades ryggmärgsprov.) Men det borde inte gå i skov och Imigran borde inte ens hjälpa för stunden.
    Hoppas verkligen du snart får hjälp. På riktigt.
    Kramar

    SvaraRadera