torsdag 24 april 2014

My day in school

Idag har vi haft fysik. Gick ganska bra. Tycker fysik 2 är mycket svårt. Vi har en jätterolig lärare som gärna kommer in på sidospår i sina lektioner. Så man skrattar mycket under hans lektioner. Bosse heter han. Han är av den äldre modellen och han delar gärna in grupper i kön, eller tycker att män är starka och kan bryta arm, och kvinnor sätter upp gardiner. Får säga till honom varje gång. Han ska försöka bättra sig. Haha. Underbar han är. Han fick dåligt samvete och skulle försöka tänka sig för. Det tyckte jag var toppen!

Sen var det lunch utomhus, och därefter plugg på egen hand resten av dagen. Gick hem strax efter 18: 00 idag.

 

Här följer lite bilder från dagen.


Frida <3 g="" ihop.="" j="" klasskompis="" kv="" kvar="" llarna="" med="" mig.="" min="" och="" om="" p="" pluggar="" rna="" sent="" som="" stannar="" ttebra="" vi="">

 Marlene och Frida. Två som är av den äldre modellen i klassen ;)

 Eftermiddagsplugg med klasskamrater.

Lätt 3 koppar om dagen. 5kr/st. 15kr/dag. Undra hur mycket pengar jag gjort av med på kaffe under min skoltid?

Frida och Sebastian. Kommer sakna dem så mycket om två månader. Helt sjukt. Får panik över att jag inte ska gå kvar i min underbara klass. Vi är ju ett par som umgås mera, och det är så tråkigt att när vi äntligen funnit varandra ska vi splittras.





Kan hända att jag var på rätt plats, rätt tid. Gick förbi en sal och där kom det ut två kvinnor med en fikavagn. Det hade varit möte därinne. Mina ögon tala för sig, så de sa att jag kunde ta de fyra bakelserna som fanns kvar. Kaffe, mjölk och te fick vi också.

 Dagens sköna skol-outfit. Här är klockan runt 16:00. Varit i skolan sen strax innan 09:00.


 Inte så smickrande med bilder tagna nedifrån men här är hela jag.


 Snart blir gräset grönt och poolerna ska väl fyllas. Kommer bli så vackert.

 Då kan vi sitta på kanten med fötterna i vattnet. Hoppas redan i nästa vecka!

Jag kunde inte låta bli. Var tvungen att gå efter min stiftpenna och rätta till problemet. Om någon undrar så är det alltså jag som skrivit dit ett p i trapan. Ser ju dumt ut att komma till en skola som inte kan stava till "trappan".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar