fredag 18 april 2014

Nya kläder från Aliexpress

Nu har ännu ett gäng paket från Aliexpress.com kommit.

Tänkte visa er det jag köpt. Först kommer bild på det jag köpt. Bilderna har jag fotat själv. Under är bilderna från aliexpress. Kan kalla dem för reklambilder.Ibland stämmer inte plagget man får så bra överens med reklambilderna, men så är det väl lite överallt när man shoppar via nätet. Därefter följer bild på hur plagget sitter på mig. (I nuläget, man pendlar ju upp och ned. Just nu upp, pga allt kortison för min sjukdom).
Hoppas ni tycker det är roligt när jag visar upp mina nya kläder. Det är mycket billigt på aliexrpess, så man har ju råd att köpa lite fler klädesplagg istället för ett. Och sånt gillar vi väl?

  Vitt linne som är väldigt vid nedtill. Vitt skärp medföljer. Jag tog en stor storlek för var rädd att den skulle sitta åt under armarna. Jag är sjukt nöjd med detta fina linne. Passar till finare fest, kyrkliga besök eller varför inte utgång. Allting. Eller bara fika i hamnen. Hur som tycker jag väldigt mycket om det. Halsbandet jag har på mig kom ju med en tidigare leverans från aliexpress. Bloggade om det då.


Svart klänning. Såg så sjukt snygg ut på reklambilderna så kunde inte motstå den. Var inte riktigt som på bilderna, men visst var den snygg ändå? Älskar den. Sen är tjejen på bildernam mycket mindre än mig. Både på längden och hela hon.Bältet i midjan ingår. Man trär det över huvudet, spänner åt och knyter. Ja, klänningen var toppen. Å, va jag tycker om den.

Bälten i äkta koskinn. Luktar gott, bra kvalité och de piffar upp vilken outfit som helst. Tog dock evigheter innan de kom, från det att jag beställde dem. Men man kan inte beställa kläder från aliexpress till ett speciellt datum för det kan ta väldigt lång tid för varan att komma fram.

 
Det var allt från denna gång. Kanske dyker det upp fler paket snart. Då ska jag bara fota allt, spara ner reklambilderna från hemsidan. (Går bara via Ipad, så får maila allt till mig själv). Posera i kläderna, lägga upp dem. Ja, vilket jobb va. Men det är sååå roligt att se hur kläderna ser ut i verkligheten. Och jag hoppas ni också tycker det är roligt.

3 kommentarer:

 1. Jättekul med sådana här mode-inlägg. Du passar jättefint i alla kläderna, såå snyggt med peplumtoppar och så smickrande för figuren!

  SvaraRadera
 2. Varför photoshoppar/redigerar du ditt ansikte så mycket? Du är ju så vacker ändå!

  SvaraRadera
 3. Du ser vackrare i det svarta spetsklänning.

  http://fastfashionpicks.com
  Upptäck mode & coola saker under $ 50 varje dag

  SvaraRadera