onsdag 27 februari 2013

Ute hela eftermiddagen i solskenet


Solen har förgyllt våra eftermiddagar. Jag har varit ute med Antonio och Hiro varje dag efter dagis. Nu går Antonio själv så jag får komma på ställen som han kan springa runt på. Våran innegård är jättebra. Här är det plogat. Dock går han och drar i de boendes utemöbler och snubblar på kullerstenen. Vi har varit i en närliggande park. Där är det inte plogat utan gropig is ligger över hela lekparken. Där kan Antonio inte gå utan ramlar hela tiden.

Idag gick vi till Rudbecksparken för jag hade bestämt träff med Mathilda och hennes hund Chippen. I Rudbecksparken finns en lekpark som vi inte har besökt ännu. Jag ser några i lekparken och det var min vän Erika och hennes två barn. Antonio ville stanna så Erika tog honom medans jag och Hiro gick till en inhägnad längre bort, så han kunde leka med Chippen där.

Inhägnaden var tråkig så vi bestämde att vi skulle ta en promenad i solen till en annan inhängnad som Mathilda kände till. Vi gick och hämtade Antonio och pratade med Erika. Antonio ville inte sitta i vagnen. Han ville stanna kvar. Jag gjorde som så att han fick stå själv tills vi sagt hej då och verkligen skulle gå därifrån. Då gick det bra.

Vi promenerade med hundarna (och jag med en barnvagn också) till en gräsmatta som det fanns en inhägnad på. Där kunde både hundar och barnet springa fritt. Sen kom Timh (Mathildas kille) och mötte upp oss efter sitt jobb. Solen sken och det var så härligt. Jag sög i mig D-vitaminer från solstrålarna.

Sist vi träffade Mathilda och Timh så höll Antonio på att skoja med Timh att han var törstig hela tiden. Denna gång ”ramlade” han i snön väldigt ofta och låg kvar där för han tyckte det var roligt när Timh hjälpte honom upp. Haha. Var så himla kul.


















 Otroligt härlig eftermiddag.
 
(Alla bilder har Mathilda tagit. Sjukt kul att vi båda gillar att ta bilder. Då tar vi på varanadra, inget tjat.)

5 kommentarer:

  1. Underbar blogg :) Ny i min favoritlista tror jag ;)

    Så söt vovve! Har faktiskt en pomeraniantik på drygt 1år. Extra mini :)

    SvaraRadera
  2. Du bloggar inte så ofta längre. Tråkigt, man har verkligen blivit bortskämd innan med dina inlägg. ;-) Kanske bara jag som uppfattar det så? Kram kram

    SvaraRadera
  3. Har du inte blivit lite väl smal nu? Aldrig sett dig så smal tidigare!

    SvaraRadera
  4. Har inte nån rumpa kvar . Serut som en planka

    SvaraRadera
  5. Byxorna är för stora sen jag var med barn och efter graviditetn. Har tvättat och torktumlat dem nu i helgen. Fortfarande stora men ramlar inte ner hela tiden.

    Jo då, rumpan är kvar, den har bara ramlat ner lite. Kan bli så när man föder barn. Allt ramlar ner en våning;)

    SvaraRadera