lördag 2 februari 2013

Instagram


Jag har faktiskt skaffat instagram. Det var egentligen längesen, men då var jag inte aktiv, samt visste inte riktigt hur det fungerade.

Nu är jag i alla fall igång:)

Ibland blir det bilder från bloggen, men mest är det bilder som inte läggs upp här.

Jag heter marlenezufic om ni vill spana.
 

8 kommentarer:

  1. Hej, jättefina bilder, vart finns de där vita ugglorna någonstans? :)

    SvaraRadera
  2. Izabella. Var taggar på insta. House of Västerås. Ligger på Erikslund här i Västerås. Vet ej vilken stad du bor i. Jag lägger upp bilder på fina saker jag ser när jag är och handlar. Saker som får mig glad. Som är fint att titta på eller som jag tror andra skulle ha intresse för.

    SvaraRadera
  3. Hjärtat jag vill bara berätta att det finns en tjej som har tagit alla dina bilder från bloggen skapat en instagram. hon följer nämligen min instagram och jag såg med en gång detta stämmer ej. Hon heter antoniosmamma så du vet.

    började följa din blogg när lillen låg i magen och grodde. Love it super snygg mamma verkligen.

    SvaraRadera
  4. Tack för svaret! :) Pluggar i Luleå men kommer från Västerås så får åka ut till Erikslund när jag är hemma i sommar :) Jättefin blogg!

    SvaraRadera
  5. Hahahaha
    Kanske "antoniosmamma" är Marlene?

    SvaraRadera
  6. Izabella: Kankse har ni en affär i Luleå som heter House of Luleå? House of sweden heter den som jag fattat det men i varje stad heter affären som staden.

    SvaraRadera
  7. Antoniosmamma på instagram är fake !! Personen har även blockat Marlenes riktiga instagram så att hon inte skulle hitta dit.. Haha.. Men nu har jag tittat upp detta och pratat med Marlene så kan med 100% garantera att antoniosmamma på instagram är fake ! Så nu vet ni :)

    SvaraRadera
  8. Fast hur får detta "fejkkonto" tillgång till privata bilder på Marlene som inte har publicerats på bloggen?!

    SvaraRadera