måndag 25 februari 2013

Testar att hänga upp kalasvimplarna


 
Har satt upp krokar på Antonios fondvägg. Krokarna är vita med en orange knopp på och kommer från HouseDoctor. Tanken var att hänga vimplar längsmed väggen. Hade hittat de perfekta vimplarna på nätet från märket Engel.  De kostade runt 320kr. Men nu tänkte jag först testa med kalasvimplarna i papp vi har hemma.

Idag har jag testat att hänga upp kalasvimplarna i Antonios rum. Hängde i krokarna som sitter i varsitt hörn uppe vid taket. Men jag blev inte nöjd. Ser stökigt ut. Har låtit den hänga där och så kikar på dem till och från.







 
Fick ett tips på instagram att hänga dem i fönstret från hörn till hörn på gardinstången. Det blev inte heller bra. Nu har jag hängt dem i en klump på ena kroken så de hänger ner i ett hörn bara. Ska se om jag tycker om det. Finns fler sätt att testa. Fortsätter under veckan. Det är ändå 10 meter vimplar, så kan hänga dem på en massa olika vis i rummet. Passar inget tar jag ner dem.


6 kommentarer:

  1. Hur ser din mage ut nu när du har gått ner så mkt?

    SvaraRadera
  2. Det kanske ser stökigt ut för att det blir för mycket mönster med tanke på tapeten? Kanske blir det fint att hänga dom där du inte har fondväggen? :)

    SvaraRadera
  3. Anonym ang magen. Lika mycket apelsin som i höstas. Magen har inte ändrats nåt tycker jag. Jag väntar fortfarande om den ska dra ihop sig...kramar

    SvaraRadera
  4. Anonym ang vimplarna: jo. Det blev grötigt. Nu hänger de i en klunga i ett hörn. Har mycket vackra papper hemma som man kan göra egna vimplar av. Sen kan man ju sy. Skulle vara såååå roligt. Säger bara en sak: Ge mig tiiiid!!! Mina pysselfingrar gör ont av längtan ;)

    SvaraRadera
  5. Jaa, det är ju så härligt att ha ett par som man kommer bar överrens med :)

    Joo, det kan jag mycket väl tänka mig ;) Visst är det ju lite så det funkar. Man byter och ändrar stil och färg efter barnets ålder :)

    SvaraRadera
  6. Du kanske kan hänga dem i taket fram och tillbaka, zick zack. Hmmm förstår du hur jag menar? Du börjar i ena hörnet av taket och sen drar du den till andra sidan osv.

    SvaraRadera