onsdag 10 december 2008

Kalla mig inte för tjuv!

I det lilla huset på gården där vi har vårat förråd fanns det ett förråd som det fanns ett lås på förrut. Sedan försvann alla saker därifrån och helt plötsligt fanns det inget lås. Efter ett tag var förrådet fylld med skit. Bara någon som slängt in en massa saker. Jag tror att någon har flyttat, sett det tomma förrådet och bara slängt in en massa saker för att personen i sig inte förmodat att ta sig till återbruket.
.
I all fall. Bland allt skrot såg jag en byrå som jag tyckte var fin. Jag satte upp en lapp på grinden där jag frågade vem som ägde förrådet. Efter att inte fått något svar släpade jag, med hjälp av min lillasyster (läs medtjuv) upp byrån till lägenheten.


Jag ställde den i hallen för att torka av allt lort och damm.


När jag såg hur illa däran den var bestämde jag mig för att helt enkelt måla om den.


Så där jag, på egen hand kånkade jag in den i köket.


Pust!


Då var det målardags!


Ser ni vilken skillnad lite färg gör?


Klart! Som nytt. Fast ändå inte. Den är inte från IKEA precis utan det är gamla spikar på baksidan och lådorna kärvar. Drar man ut översta lådan är det inte 100% att den går in igen. Haha. Men nu har i alla fall gästrummet ett nattduksbord ;)
.
.


1 kommentar:

  1. Hej. Jag är ju ganska ny på det här med att blogga även fast jag följt några bloggar i många år. Det jag nu undrar är om jag kan få länka till dig från min sida?

    SvaraRadera