söndag 14 december 2008

Bilder ifrån igår...

Till Ferdik.
Varför? Bara är så. Vi pratade om att bjuda på sig själv så jag bjuder på lite egobilder... Till Ferdik.

Jag i min nya klänning innan julbordet.










6 kommentarer:

  1. Ditt hår är fantastiskt fint, hur gör du för att få sådär mycket volym i håret? =)
    Ha det fint!

    SvaraRadera
  2. Jättefin klänning!
    Har du köpt ngn nyårsklänning?

    SvaraRadera
  3. Till anonym ang mitt hår: Topering och spray. och ingen jävla feg frisörtopering utan på riktigt skal ldet vara. Och just på dessa bilder har jag lite fejkhår i för att mitt är så kort just nu=( Men löshåret är bara 3 cm längre än mitt riktiga. mer som förtjockning är förlängning. Tycker det synd att man har löshår i om det är typ en decimeter. Löshår kan du köpa i sthlm på tajmahal på drottinggatan långt upp, sen syr man ihop två rader, syr dit clips och vips så kan du sätta in någon gång du skall ut.

    Imorgon skall jag tona håret brunt och rött igen. Min förra toning har typ gått ur nu.

    Ett bra schampoo jag använder just nu som håret blir helt fluffigt av är: head & shoulders shampoo mot mjäll, colour care. Finns på tex Maxi Stormarknad

    SvaraRadera
  4. Till Helios anmg nyårsklänning: Jag tror faktiskt att jag skall ha den här blåa iugen då. Den är ju så fin. kanske bara köpa ett par nya skor till, och ett kortare halsband i en massa trådar och på alla trådar sitter svarta små pärlor. Som på bilderna med min rosa klänning, då har jag ett sånt rosa halsband. Vill ha ett liknande i svart. Vad skall du ha på dig då?

    SvaraRadera
  5. ja det var en bra idé! du är döläcker i den klänningen! det är ju så bra ja att man bara kan variera lite med accesoarer. halsbandet är jättefint!

    jag vet inte vad ja ska ha på mig. ev. en svart klänning jag tänkte ha på en fest förut i nov. men har aldrig använt den..den är svart med ett guldspänne. (den på bilden jag har i bloggen..dagens inlägg) men får se..hehe kommer ändra mig 100 ggr innan det haha!

    =)

    SvaraRadera
  6. Du har så himla fint hår! :)

    SvaraRadera