torsdag 4 december 2008

Kluven, splittrad och nyfiken.

Tog lite bilder på mig själv på jobbet idag så ni får se hur jag ser ut.





.
.
Hur som helst. Imorgon är det fredag och imorgon står jag införett beslut som MÅSTE tas. Det var så att idag ringde någon ifrån hemligt nummer och jag hade den på ljudlös på praktiken så jag såg det senare. Blev irriterad för jag hade ju ingen arning om vem det var. Tänk om det var ett företag som skulle erbjuda mig jobb. Hur som helt. efter jobbet åkte vi till Ö&B och då ringde min mobil. Privat nummer igen, jag svarade. Det var ifrån ögonkliniken Västerås. Dom hade ett jobb till mig! Fatta! Så imorgon måste jag veta om praktiken leder till jobb eller om jag skall satsa på ögonkliniken.
.
.
Imorgon skall jag jobba helt ensam hela morgonen. Skall till Rocklunda tidigt imorgon och ta hand om if metall som har konferens på morgonen. Kommer bli roligt och ta allt ansvar själv.
.
.
Skall försöka sova nu. Väldigt pirrig för imorgon. Dels att jag är själv, dels för att jag måste ta detta beslut. Kram på er alla!
.
.

3 kommentarer:

  1. Jag önskar dig lycka till av hela mitt hjärta. Du vet inte vem jag är, men jag har läst din blogg ibland. Om du blir kvar på Rockis kanske vi ses nån gång. Brukar gå på hockey ibland. Du verkar vara en fin och charmig tjej. Om du blir singel nån gång står jag i kön och tränger mig. HE HE

    SvaraRadera
  2. Du är så fin. Men det är du ju alltid. En kille från trakten som tycker du är världens puma!!

    SvaraRadera
  3. Å va snälla ord. Sött av er båd två=)
    KRAM!

    SvaraRadera