fredag 12 december 2008

Snacka om second hand!

Beyond Retro är en second hand affär som är rolig att gå in och titta i. Inget finns att köpa om man inte skall på temafest, men man kan titta och titta. Gabriel och jag gick en stund där inne. Tittade på kläder, skrattade och förvånades över de dyra priserna.
.

Skor och slärp.


Kläder i miljoner.


I taket hänger volangkjolar i hela butiken. Alla går att köpa. Jag tror det är såna kjolar man har när man dansar linedance. (Linedance är en dans med amerikanskt ursprung, som tidigare mest dansades till countrymusik. Numera dansar man linedance till all sorts musik).


.
.



5 kommentarer:

  1. Jäklarns vilken häftig second hand affär! den ska jag besöka när ja drar t sthlm ngn gång.

    haha kände igen det där med paraplyet..när man ser vissa saker..vill ha vill ha..sen tänker man verkligen efter..nej vafan ska man med saken till egentligen..haha :)

    hoppas tandställningen håller bra nu :) skönt o få det fixat!

    SvaraRadera
  2. Åh! Den där guldklänningen på första bilden var grym! :-D Såg du vad den kostade? Vilket beyond retro var ni på? I Soukgallerian?

    SvaraRadera
  3. Till Sofie. Ja i SOUKgallerian. Jag är osäker på om det ens är en klänning. Kan ju vara en stor gulkjol med en topp till och därpå en guldjacka som är kort.
    Såg ej priset men gissar på mycket. Kanske 3000:-. För en klänning som var helt rak och tråkig kostade 670:-.

    SvaraRadera
  4. ehh, vadå att man bara kan köpa kläder där om man ska gå på temefest. det finns ju vanliga tröjor, och byxor där också som man kan ha till vardags. bara för att allt inte är nytt så betyder inte det att man inte kan använda det som vardagskläder...

    SvaraRadera
  5. Till anonym ang second hand: Självklart har du rätt. Det var mest min åsikt att det finns massa kläder som passar till temafest. Glitter och åter glitter.

    "bara för att allt inte är nytt så betyder inte det att man inte kan använda det som vardagskläder..."
    Det sa jag inte heller...

    SvaraRadera