fredag 9 mars 2012

Äntligen har jag fått min julklapp och födelsedagspresent

Detta är något jag fått i julklapp och födelsedagspresent, samt sparat ihop till själv. Idag var allt klart.

10 kommentarer:

  1. Åh, jag vill också! Kan du inte lägga upp före och efterbild?

    Blekte du med laser eller?

    Kram & trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Gjorde bettskenor. Det som kostade. Det ingår 4 sprutor. Bleker gör man hemma. Okej, ska ta före och efter bild. Tar ca 4-6 dagar att bleka. Sen kan man bleka igen om man tycker de blir missfärgade. Bra att du skrev det där med före- och efterbild. Hade inte tänkt på det vimsiga jag.

    SvaraRadera
  3. Tack för svar:-) Spännande att se resultatet senare då. Hoppas det blir riktigt bra!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag blekte också med skenor och jag är supernöjd! Det var 3 år sen och de är fortfarande vita :) Hoppas du blir nöjd!

    SvaraRadera
  5. Jag blekte också med skenor och jag är supernöjd! Det var 3 år sen och de är fortfarande vita :) Hoppas du blir nöjd!

    SvaraRadera
  6. Fick du ont i någon tand? Under den vecka du blekte? Vet att man får ilningar och ska använda fluor men kan det göra så himla ont?

    SvaraRadera
  7. Ja jag fick ganska ont om jag inte minns fel.. Iaf precis då på morgonen när jag tog bort skenorna. Det är som en ilande känsla i alla tänder, det blir ömt. Men för mig gick det snabbt över, tänk på att inte dricka för mycket kaffe eller te när du bleker. Jag tyckte, trots ilningarna, att det helt klart var värt pengarna :)

    SvaraRadera
  8. Jag hade så ont igår så jga pratade genom ena mungipan. På kvällen vardet borta och det ilade inget när jag satte på skenorna. Idag är det bra. Bara småilningar men inte som igår. Trodde jag hade hål eller nåt. (Har aldrig haft hål så jag vet inte hur det känns.)Såg skillnad efter en natt, men inget nu efter två nätter. Så jävla spännande varje morgon och se om de är vitare=)

    Har köpt flourtandkräm nu som jag borstar med hela tiden.

    SvaraRadera
  9. Vart har du köpt fatet och allt som du har på fatet???

    SvaraRadera
  10. Fatet och kakformarna är från loppis. Burken med lock från Indiska. Kronan med ett värmeljus i är från Countryhouse,Erikslund, de snrikliga sakerna som syns lite suddigt är från Nisses, Erikslund. Den store krukan är från loppis och är väldigt gammal=)

    SvaraRadera