torsdag 15 mars 2012

Maria Montazami besöker Make up store Västerås


Hej kära ni!
Idag har jag och min vän Elin varit och fotat när Maria Montazami gästade Make up store i Erikslunds shoppingcenter, Västerås.

Jag var helt skakis och nervös på vägen dit. Inte för att träffa Maria, utan att något skulle gå snett. Att vi inte skulle bli insläppta, att någon snott min intervjutid eller att någon konkurrent skulle sno mina papper ur väskan. Inget av det hände utan allt gick över mina förväntningar. När vi kom till vakterna sa jag bara ”press”. Vadå press? sa vakten. Ähh, ”bloggpress” sa jag, och så blev vi insläppta.
Vi hade med oss tre systemkameror och fotade hela tillställningen. Sen fotade vi Maria, personalen och oss själva.


Klockan 13:00 hade jag min tid med Maria i personalrummet. Jag hade ca 10-15 minuter på mig och göra det jag skulle. Jag var väl förberedd så jag hann med allt på den tiden. Först fick hon två stycken gåvor av olika butiker här i Västerås. En ziperall av Ziperall i Zigma, City, och Vintagegirl-tunika och kofta från Country house i Erikslunds shoppingcenter. Hon blev glad för båda.
När hon öppnat sina presenter så ställde jag lite frågor och så. Hela intervjuen filmades med hennes tillåtelse. Detta för att kunna gå tillbaka och lyssna på svaren så jag inte förvränger något. Jag ska ju hinna ställa frågorna, skriva svaren samtidigt som jag tittar upp och lyssnar ibland. Jag skrev och tittade på henne samtidigt. Känns mycket  trevligare än att stirra ner i papprena.

Maria är väldigt rolig. Hon har många skojiga fraser, kommentarer och uttryck.
Jag fick en kram så klart. Har det inte på bild men den finns i mitt minne=)

Med sig hade Maria en ung tjej som hette Charlotte. Jag vet inte om Charlotte reser runt med Maria varje gång hon kommer till Sverige, eller om det bara är den här gången. Hur som helst, Charlotte är den som får allt att fungera och flyta på. Håller koll på schemat och kollar klockan. Hjälper fansen att ta bilder och fotar även till Marias blogg. Tur att Charlotte var på plats idag så allt gick som det skulle.

Jag och Elin hade det fantastiskt kul. Här bjuder vi på en massa bilder från idag.
Jag och Charlotte. Charlotte som just nu reser runt med Maria till olika städer.
Elins kamera plåtade för fullt.
Jag och Linda. Linda har båda Make up store-butikerna här i Västerås.
Josef och Lukas. De har ett företag som säljer fest-,bröllop- och bal-klänningar. Lux Dress.

3 kommentarer:

  1. Å så fina bilder

    SvaraRadera
  2. Söt du är! :)
    Bara jag som tycker Maria har lite manliga drag i ansiktet?

    SvaraRadera